Από το «Διαμαντής Ανδρώνης» στην Βαλένθια

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Από το «Διαμαντής Ανδρώνης» στην Βαλένθια

Μάιος 31, 2018 - 15:22

Τις εντυπώσεις από την συμμετοχή του στις προπονήσεις των ακαδημιών της Βαλένθια, θέλησε να μοιραστεί σήμερα Πέμπτη 31/5 με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ο Γιάννης Κουτάλης, ο οποίος και τον επισκέφθηκε στο γραφείο του. 

Ο  15χρονος ποδοσφαιριστής  επιλέχθηκε από την τεχνική επιτροπή του τουρνουά  «Διαμαντής Ανδρώνης» και τον κ. Γιώργο Τόλια υπεύθυνο Scouting στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ώστε να μεταβεί στην Ισπανική πόλη, να προπονηθεί αλλά και να αγωνισθεί σε φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της Βαλένθια. 

Ο ενθουσιασμός του νεαρού Ναυπλιώτη ποδοσφαιριστή ήταν έκδηλος στο πρόσωπο του κατά τη συνάντηση με τον κ. Κωστούρο την ώρα που εξηγούσε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν στο εξωτερικό, τις συνθήκες διαβίωσης των αθλητών και όλα όσα έζησε στην διάρκεια των 5 ημερών, μεταξύ αυτών και την επίσκεψη στο γήπεδο της Βαλένθια.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Γιάννη, δίνοντας του σημαντικές συμβουλές για το μέλλον του. Από την πλευρά του ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την ευκαιρία που του δόθηκε μέσω του τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων να πραγματοποιήσει το όνειρο που έχει κάθε παιδί, την τεχνική επιτροπή του τουρνουά «Διαμαντής Ανδρώνης» και τον κ. Τόλια. 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων τελειώνοντας συνεχάρη τον Γιάννη Κουτάλη ευχόμενος καλή επιτυχία στις σπουδές του και παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα ότι «στο επόμενο, δεύτερο διεθνές Τουρνουά ‘Διαμαντής Ανδρώνης’ θα έχουν την ευκαιρία και άλλα παιδιά να ζήσουν την εμπειρία του Γιάννη».