Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μάιος 31, 2018 - 19:25

φωτογραφία eurokinissi

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
Συνελήφθη, στις (29.5.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 52χρονη ημεδαπή, γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη, στις (29.5.2018) το πρωί, στην σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του, βρέθηκε ένας (1) μετρητής ρεύματος, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (27.5.2018) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 48χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού, μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (26.5.2018) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 41χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και -1- δισκίο, η χημική σύσταση του οποίου ερευνάται, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παράβασης της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (25.5.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις (3) αλλοδαποί, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 36 και 42 ετών και μία (1) 43χρονη, υπήκοος Ιταλίας, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε κατάστημα ενδυμάτων και αφαίρεσαν ενδύματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος. Επιπλέον, στην κατοχή του 42χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (24.5.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (29.5.2018) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μικρού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, για μαστροπεία.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, στις (26.5.2018) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί  προχθές (25.5.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, μαζί με έναν (1) 18χρονο και άλλους δύο (2) ανήλικους ημεδαπούς, επιχείρησαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί.  Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 35, 40 και 45 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους .

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (29.5.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (30.5.2018) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης και για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (29.5.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ανηλίκων Αθηνών, για απόπειρα βιασμού, καθώς και  απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ανηλίκων Αθηνών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,στις (26.5.2018) το βράδυ, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλλίας, 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθη, στις (24.5.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε προχθές (23.5.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπού εμπορεύματα. Επιπλέον, συνελήφθη και ένας (1) 50χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (29.5.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπής, που είχε γίνει την 25.5.2018, στη Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθη, στις (24.5.2018) το πρωί, στην Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε χθες (23.5.2018) το βράδυ, στην Σκάλα Λακωνίας, αφαίρεσε ποδήλατο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε. Επιπλέον, συνελήφθη και μία (1) 33χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.