Με 34 πληρώματα θα εκκινήσει το 13ο Ράλλυ Δαναών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με 34 πληρώματα θα εκκινήσει το 13ο Ράλλυ Δαναών

Ιούνιος 07, 2018 - 17:16

Με 34 συμμετοχές από Αττική  - Κορινθία - Αρκαδία -  Ηλεία - Αργολίδα θα διεξαχθεί το 3ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ 9-10/6/2018.

O Ac3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα, το 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018.
Ο Δαναός σύμφωνα με την μυθολογία ήταν βασιλιάς του Άργους και από αυτόν πήρε το όνομα του το ομώνυμο Ράλλυ, που έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών.
Το διήμερο Ράλλυ Δαναών, διεξάγεται αδιάλειπτα για 13 χρόνια, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβάνεται για 2η χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α. με συντελεστή 2 και προσμετρά στο AC3- Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1+1, (ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε ημέρα).
Το 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ ξεκινώντας από τις ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, συνεχίζει προς Κορινθία –Αρκαδία και επιστέφει μέσω Σκοτεινής στο ιστορικό κέντρο του Άργους με θέα το Κάστρο, για το τέλος της 1ης και από το ίδιο σημείο για την επαννεκίνηση της επόμενης ημέρας. Οι απαιτητικές οδηγικά regularity διαδρομές θα ικανοποιήσουν την κατηγορία regularity και θα ενθουσιάσουν την κατηγορία master trophy που θα κινηθεί σε πιο χαλαρό ρυθμό απολαμβάνοντας τα φθινοπωρινά τοπία και χρώματα, καταλήγοντας στις ιστορικές Μυκήνες για τερματισμό και γεύμα απονομής επάθλων στο www.agamemnonpalace.gr .
Με σημείο αφετηρίας το Kαφέ «Ενόδιον» (Δερβενάκια), όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30) και εκκίνηση το Σάββατο 11:00, οι συμμετέχοντες θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 350 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 19 Ε.Δ.Α (πολλαπλές χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα. Oι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1) από τον AC3 και η έκδοση και άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την www.sportstiming.gr. Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου, εκτός από την κατηγορία Master Trophy για την οποία ισχύουν οι περιορισμοί και τα καθοριζόμενα στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ http://www.filpafederation.gr

 

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 9 Ιούνιος, 2018 - 11:00