ΠοδηλατοΔρώ - Το ποδήλατο πάλι στο προσκήνιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΠοδηλατοΔρώ - Το ποδήλατο πάλι στο προσκήνιο

Ιούνιος 10, 2018 - 18:51

Συνεχίζεται μια διαφορετική καμπάνια για την επιστροφή στο ποδήλατο, μια καμπάνια  που γίνεται ενόψει της 1ης Ποδηλατάδας Χαράς, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 17-06-2018 από τον "Α.Σ. ΑΓΕΥΣ" με την  υποστήριξη του  "Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός". Στην ευφάνταστη προσπάθειά αυτή πρωταγωνιστούν δημότες,  που χρησιμοποιούν το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους και μας το συστήνουν ανεπιφύλακτα.

________________________

"Τα παιδικά μας χρόνια συνδέονται νοσταλγικά με το ποδήλατο, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό .Για τα  παιδιά μας αποτελεί το πρώτο τους όχημα. Η χρήση του ποδηλάτου έχει αποδειχθεί από έρευνες πως  αναπτύσει την ατομική και κοινωνική υπευθυνότητα του παιδιού.Το ποδήλατο απευθύνεται και σε όσους θέλουν να είναι γρήγοροι  στις μετακινήσεις τους στην πόλη, κερδίζοντας τα οφέλη της ποδηλασίας στην υγεία,  μη επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα.

Είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε τετοιες δράσεις. Το ποδήλατο αποτελεί όχημα για όλους , για όλη την οικογένεια, για κάθε ηλικία . Έχει αρχίσει να αναδημιουργείται μια κουλτούρα ποδηλάτου και το ποδήλατο είναι πλέον ένα "σοφιστικέ" όχημα, ένας όμορφος, οικολογικός,  σύγχρονος τρόπος μετακίνησης που συνδυάζει άσκηση, χαρά, εκτόνωση ."

Βαγγέλης Τζαβέλλας, πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός