Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ιούνιος 19, 2018 - 21:33

φωτογραφία eurokinissi

Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας 

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός  ατόμου
Στις (15.6.2018) το μεσημέρι, στο 50ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Τρίπολης-Πύργου Αρκαδίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 63χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου και τον τραυματισμό της 63χρονης και του 52χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.

Εξιχνίαση μίας  περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε μηχανουργείο, που είχε γίνει την 3.4.2018, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 25 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα  άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (11.6.2018) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 40χρονο ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπού, το οποίο περιείχε χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (7.6.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπής
Εξιχνιαστήκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής σε λατομείο, που είχαν γίνει την 20.5.2018 και την 27.5.2018, αντίστοιχα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 27 και 28 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και για πλαστογραφία

Συνελήφθη, στις (5.6.2018) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 58χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε δύο (2) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 58χρονος κατείχε όχημα, του οποίου οι πινακίδες κυκλοφορίας ήταν πλαστές.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο 43,7ο χλμ. κλάδου Λεύκτρου- Σπάρτης
Ι.Χ.Φ. αυτ-το,  οδηγούμενο από 80χρονο ημεδαπό,  εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος αλλοδαπού, που είχε γίνει την 22.5.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης και για καταδικαστικά έγγραφα
Συνελήφθη, στις (19.6.2018) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Λειβαδιάς, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, καθώς δύο (2) Διατάξεις των Εισαγγελέων Πρωτοδικών Χαλκίδας και Τρικάλων, αντίστοιχα και  απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, για κλοπές κατά εξακολούθηση.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (19.6.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (17.6.2018) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 28χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, για ναρκωτικά.  

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (15.6.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στα Ίσθμια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο  ημεδαποί, ηλικίας 34 και 38 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνίαση δύο (2)  περιπτώσεων κλοπής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής σε κατάστημα και σε Ιερό Ναό, που είχαν γίνει τον προηγούμενο μήνα, στο Λουτράκι Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται ένας (1) 21χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 19 ετών και ανήλικος, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό τους.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (12.6.2018) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, τρεις (3) ημεδαπές, μία (1) 32χρονη και δύο (2) ανήλικες, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε κατάστημα-υπεραγορά τροφίμων και αφαίρεσαν προϊόντα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε σε υπάλληλο του καταστήματος.

Εξιχνίαση μίας  περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 4.6.2018, στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 43χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (11.6.2018) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής, στην Κορινθία-Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο άτομα
Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους
Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία κ.α. που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις
-7.000- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δεκατρείς (13) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται ένας (1) 21χρονος ημεδαπός και ένας (1) 19χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από την 30.4.2018 έως και την 15.5.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας διέπραξαν συνολικά:
Έξι (6) περιπτώσεις κλοπής σε καταστήματα,
μία (1) περίπτωση κλοπής σε Ιερό Ναό,
τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής, σε οχήματα.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία κ.α. που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις
-7.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 21χρονου και του 19χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Συνελήφθη ένα  άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (5.6.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (4.6.2018) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, μαζί με ακόμη έναν ανήλικο ημεδαπό, μπήκαν σε επιχείρηση ημεδαπών και αφαίρεσαν μπαταρίες αυτοκινήτων και μηχάνημα.

 Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (5.6.2018) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 24χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα ημεδαπού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπής, που είχε γίνει την 3.6.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (4.6.2018) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 22χρονος και μία (1) 21χρονη, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από κατάστημα ενδυμάτων, είδη ένδυσης, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος. Επιπλέον, στην κατοχή της 21χρονης, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κοσμημάτων, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται.
Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανήλικου
Συνελήφθησαν, χθες (4.6.2018) το μεσημέρι, στου Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, τέσσερις (4) ανήλικες ημεδαπές, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε φαρμακείο και αφαίρεσαν προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του φαρμακείου. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και μία  (1) 32χρονη ημεδαπή, για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά

 

Συνελήφθησαν, στις (14.6.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί, 39χρονος και 32χρονη, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία και σε κατάστημα τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -31,2- γραμμαρίων και τσιγαριλίκι κάνναβης.

 

Συνελήφθη ένα άτομο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθη, στις (14.6.2018) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 36χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (13.6.2018) το μεσημέρι, ο ανήλικος γιός του μαζί με άλλον ανήλικο ημεδαπό, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και μια (1) 39χρονη ημεδαπή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (4.6.2018) το μεσημέρι, σε τοπική του Δήμου  Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,28 έως 0,44 μέτρα περίπου.

Συνελήφθησαν τρία  άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, του Δασικού Κώδικα και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθησαν, στις (10.6.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 27, 28 και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, μετέβαιναν για παράνομη θήρα. Σε έρευνα που έγινε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -21- φυσίγγια, -3- φακοί και μία διόπτρα νυκτός. Επιπλέον στην κατοχή του  28χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο όπως προέκυψε είχε κλαπεί την 9.12.2011 από ημεδαπό. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας  περίπτωσης κλοπής τροχοφόρου
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ημεδαπού, που είχε γίνει την 17.6.2018, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 20χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου, ενώ η δίκυκλη μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (18.6.2018) το απόγευμα, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, τρείς (3) ημεδαποί, ένας (1) 26χρονος και δύο (2) γυναίκες, ηλικίας 26 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε η 29χρονη, χθες (18.6.2018) το πρωί, αφαίρεσε από ημεδαπό κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα και χρήματα, μέρος των οποίων παρέδωσε στους άλλους δύο (2) 26χρονους, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Τα αφαιρεθέντα και το χρηματικό ποσό βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ στην κατοχή της 29χρονης βρέθηκε  μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (18.6.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 28χρονος αλλοδαπός, γιατί όπως προέκυψε, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, καλλιεργούσε πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2 μέτρα περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (18.6.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Αυστρία με πλαστό έγγραφο, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας
Συνελήφθη, στις (17.6.2018) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 36χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία, Ψευδή Ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του ανωτέρω, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για την Βιέννη Αυστρίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο ήταν προφανώς πλαστό.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) Διαβατήριο Βελγικών Αρχών.Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύλληψη ενός  άτομου
Συνελήφθη, στις (15.6.2018) το βράδυ, 61χρονος ημεδαπός, υπάλληλος υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών της Πελοποννήσου, γιατί όπως προέκυψε απαίτησε και παρέλαβε χρήματα προκειμένου υποψήφιοι οδηγοί να περάσουν επιτυχώς εξέταση πρακτικής οδήγησης. Στην κατοχή του βρέθηκαν χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα  άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (15.6.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (15.6.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (14.6.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε καλλιεργούσε, σε αγροτική περιοχή, οκτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1,5- έως -2- μέτρων περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον,  σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -20- γραμμαρίων, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (12.6.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (12.6.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, 21χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (11.6.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Βέλγιο με πλαστό έγγραφο, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθη, στις (9.6.2018) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 29χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία, Ψευδή Ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του ανωτέρω, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο ήταν προφανώς πλαστό.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) Διαβατήριο Πολωνικών Αρχών.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (10.6.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε δύο (2) τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (9.6.2018) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 48χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Πύλου – Νέστορος, -5- φυτά κάνναβης, ύψους από 80 έως 140 εκατοστών περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (9.6.2018) το βράδυ, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (7.6.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,1- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.