Τάσος Λάμπρου: Ζητώ την άμεση παρέμβαση του Δήμου και της ΔΕΥΑΕΡ για την πλήρη αποκατάσταση των δρόμων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τάσος Λάμπρου: Ζητώ την άμεση παρέμβαση του Δήμου και της ΔΕΥΑΕΡ για την πλήρη αποκατάσταση των δρόμων

Ιούνιος 20, 2018 - 20:55

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πρόσφατα είχαμε σοβαρές βλάβες στο κεντρικό δίκτυο της ΔΕΥΑΕΡ στις δημοτικές κοινότητες Κρανιδίου και Πορτοχελίου , οι βλάβες με ή χωρίς καθυστέρηση διορθώθηκαν όμως, σε κεντρικούς επαρχιακούς δρόμους (είσοδος Πορτοχελίου , Περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου) μέχρι σήμερα δεν έχουμε πλήρη αποκατάσταση το οδοστρώματος. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό , υπάρχει σοβαρός φόβος ατυχήματος κυρίως κατά τις βραδινές ώρες.  

Ζητώ την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων για την επίλυση του προβλήματος.

Καλώ την άμεση παρέμβαση της διοίκησης του Δήμου και της ΔΕΥΑΕΡ για την πλήρη αποκατάσταση των δρόμων και την επίλυση του προβλήματος. Παρόμοια προβλήματα έχουν προκύψει και σε άλλα σημεία και μέσα στην πόλη της ΔΚ Κρανιδίου τα οποία και αυτά απαιτούν άμεση και πλήρη αποκατάσταση. Χρειάζεται λοιπόν να μεριμνήσετε για άμεση και ολοκληρωτική αποκατάσταση των δημοτικών και επαρχιακών δρόμων μετά από εργασίες επιδιόρθωσης βλαβών δικτύων ύδρευσης.

Έχω στην διάθεση μου φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει την αναγκαιότητα της άμεσης παρέμβασής  σας για να μην έχουμε «δυσάρεστες εκπλήξεις» για τους δημότες μας, για τους επισκέπτες της περιοχής και ευρύτερα για τον δήμο μας.

ΘΕΜΑ Β : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

Θέλω να ευχηθώ καλό πολιτιστικό καλοκαίρι σε όλους τους δημότες , σε όλους τους επισκέπτες – τουρίστες του δήμου μας.

Ο δήμος μας , με το ΝΠΔΔ Παιδείας Πολιτισμού , οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι , οι εθελοντικές πολιτιστικές ομάδες, οι δρόμοι πολιτισμού της Περιφέρειας θα μας παρουσιάσουν ένα πολιτιστικό πρόγραμμα με υψηλές προδιαγραφές και φιλόδοξους στόχους.

Να ευχηθώ κάθε επιτυχία σε όλες τις εκδηλώσεις.

Απαιτείται όμως να αναζητηθούν τα εξής:

  • όσο το δυνατόν καλύτερος συντονισμός να μην έχουμε επικάλυψη εκδηλώσεων και προγραμμάτων.
  • Να γνωστοποιηθούν και να δημοσιοποιηθούν τα προγράμματα σε ευρύτερο δυνατό επίπεδο για να υπάρχουν πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική μας κοινωνία ,
  • Και τέλος  να αναζητηθεί μια ταυτότητα θεματικού περιεχομένου που σε ένα μεγάλο βαθμό το έχουμε πετύχει με τις δράσεις συγκεκριμένων πολιτιστικών δομών , το οποίο όμως απαιτείται να διευρυνθεί για να εξασφαλίσουμε ένα επώνυμο πολιτιστικό πρόγραμμα με στόχο την σύζευξη του πολιτιστικού και του τουριστικού προϊόντος.

Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας