Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ιούνιος 24, 2018 - 10:36

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (22.6.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 51 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε, καθώς και πέντε (5) δισκία, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνίαση δύο περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής   
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής εξωλέμβιων κινητήρων, που είχαν γίνει την 29/30.10.2017 και την 7.11.2017, αντίστοιχα, στην Κόρινθο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, ηλικίας 22 και 38 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (22.6.2018) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 49χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε σήμερα το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπού χρήματα.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα
Συνελήφθησαν, στις (22.6.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 33, 47 και 55 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν έξι (6) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Συνελήφθη ένα  άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (20.6.2018) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (20.6.2018) το μεσημέρι, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε προχθές (19.6.2018) σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, μαζί με ακόμη ένα (1) ανήλικο ημεδαπό, μπήκαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται και τρείς (3) ημεδαποί, ένας (1) 34χρονος και δύο (2) 33χρονες, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

 Εξιχνίαση μίας περίπτωσης απόπειρας κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 18.6.2018 στη Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, 18χρονου και ανήλικου, για απόπειρα κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, σήμερα (24.6.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 21, 23 και 28 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα για Γερμανία, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθη, στις (22.6.2018) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 28χρονη αλλοδαπή, για πλαστογραφία, Ψευδή Ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο του ταξιδιωτικού εγγράφου της 28χρονης, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Ντίσελντορφ Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό της έγγραφο άνηκε σε άλλο πρόσωπο.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε ένα (1) δελτίο ταυτότητας Αρχών Τσεχίας, το οποίο κατασχέθηκε, ενώ η 28χρονη συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της, για το οποίο επίσης υπέδειξε ένα (1) δελτίο ταυτότητας Αρχών Τσεχίας και το οποίο κατασχέθηκε.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (22.6.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα άτομο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Συνελήφθη, στις (19.6.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (18.6.2018) το πρωί στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, μπήκε σε γραφείο ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, ο 40χρονος, την 31.5.2018 και την 4.6.2018, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, σε ακόμη δύο (2) περιπτώσεις, αφαίρεσε από γραφεία ημεδαπών δύο πορτοφόλια, τα οποία περιείχαν χρήματα.