Ο Γιάννης Γκιόλας στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής των μαθητών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Γιάννης Γκιόλας στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής των μαθητών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους

Ιούνιος 24, 2018 - 20:30

Χθες βράδυ 23 Ιουνίου, βρεθήκαμε στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής  των μαθητών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους, στους Στρατώνες του Καποδίστρια, στην αίθουσα «ΙΩ», προσκεκλημένοι του Ρήγα Ρηγόπουλου, ζωγράφου- αγιογράφου και εμπνευστή του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους, που ίδρυσε το 1990.
Απολαύσαμε τα έργα ζωγραφικής των μικρών αλλά και μεγάλων μαθητών του Ρήγα. Η σκέψη, τα συναισθήματα, οι ανησυχίες και η ομορφιά της ψυχής των μαθητών φώτισαν με πολύχρωμο φως τον χώρο. Με υπερηφάνεια και συγκίνηση παρουσίασε ο δάσκαλος τα έργα των μαθητών του και τους παρέδωσε τις βεβαιώσεις σπουδών. Συγγενείς και φίλοι των μαθητών, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας, και άλλοι προσκεκλημένοι γέμισαν την όμορφη αίθουσα.
Ο άξιος Αργείος καλλιτέχνης Ρήγας Ρηγόπουλος, μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε χρόνο τον Ιούνη με τις υπέροχες δημιουργίες των μαθητών του.
Καλή και δημιουργική συνέχεια Ρήγα, η ζωγραφική έχει τον δικό της δρόμο, παραμένει πάντα επίκαιρη και ζωντανή, γιατί  περνά μέσα από την ανθρώπινη ψυχή και παραμένει διαχρονική.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την  Δευτέρα 25 Ιουνίου από τις 11.00- 13.00 και 19.00- 22.00.