Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ιούνιος 27, 2018 - 17:59

Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος αλλοδαπού, που είχε γίνει την 24.6.2018, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται 40χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς της.

Συνελήφθη ένα  άτομο για παράβαση  του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, στις (26.6.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -311,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, σήμερα (26.6.2018) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους  0,80 εκατοστών περίπου, μικροποσότητα κάνναβης, τρίφτης κάνναβης και καθώς εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας (συσκευές φωτισμού και θέρμανσης κ.α.).

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε προχθές (23.6.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένων ημεδαπών και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (κατσαβιδιού) τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τροπαίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (26.6.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία αλλοδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και προσωπικά έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (25.6.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -35- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 41χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -80- σπόροι κάνναβης, δύο (2) ζυγαριές ακριβείας και αντικείμενα που σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών (τρίφτες κάνναβης, σύριγγες κ.α.).

Συνελήφθη ένα  άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (24.6.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας Κορινθίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, για εκβίαση.

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (24.6.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους  -8,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 29.12.2014, στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 28χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, σήμερα (27.6.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 34χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, διέρρηξε όχημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.

Ανακοινώνεται ότι στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, στη Σπάρτη Λακωνίας, φυλάσσεται αριθμός ποδηλάτων, τα οποία έχουν ανευρεθεί και παραδοθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
Όποιοι πολίτες ενδέχεται να αναγνωρίσουν κάποια από τα ανωτέρω ποδήλατα, παρακαλούνται να προσέλθουν στην έδρα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, για τις επόμενες είκοσι πέντε (25) ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και κατά τις ώρες (08.00-15.00) ή να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 27310-89612 ή 27310-89613 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.