Δήμος Άργους- Μυκηνών: Διαμαρτυρόμαστε για το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Πρακτορείου ΕΛΤΑ Νέας Κίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δήμος Άργους- Μυκηνών: Διαμαρτυρόμαστε για το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Πρακτορείου ΕΛΤΑ Νέας Κίου

Ιούλιος 02, 2018 - 12:36

φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Χατζηγεωργίου για το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Πρακτορείου ΕΛΤΑ Νέας Κίου https://youtu.be/42kiyjsVcF4

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, κατά την συνεδρίασή του της 28 Ιουνίου 2018, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα σχετικά με το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Πρακτορείου ΕΛ.ΤΑ. Νέας Κιου.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Διαμαρτυρόμαστε για το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Πρακτορείου ΕΛ.ΤΑ. Νέας Κιου, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες 5.000 κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Νότιου Τομέα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Ζητούμε από την Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ. να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, προκειμένου να επαναλειτουργήσει το Ταχυδρομικό Γραφείο Γ΄ Κατηγορίας, που λειτουργούσε έως τον Νοέμβριο 2013.

Ζητούμε την έμπρακτη συμπαράσταση των Βουλευτών του Νομού και όλων των εμπλεκόμενων Φορέων, ούτως ώστε η Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ. να κάνει δεκτό το αίτημά μας για επαναλειτουργία του Ταχυδρομικού Γραφείου.

Ζητούμε την παρουσία όλων τους στη συνάντηση, που θα επιδιώξουμε με την Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ., για να παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματα και οφέλη που προκύπτουν για τα ΕΛ.ΤΑ. από την λειτουργία του εν λόγω Ταχυδρομικού Γραφείου στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Κιου.

Αφού   συντάχθηκε  το παρόν ψήφισμα  υπογράφεται ως ακολούθως:

    Ο Αντιδήμαρχος               Ο Πρόεδρος            Τα Μέλη

    Δ. Κρίγγος              Κ. Μπέγκος

           

 

Ακριβές Απόσπασμα

Άργος, 29 Ιουνίου 2018

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Κων/νος Μπέγκος

ArgolidaPortal.gr Άργος- Ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Χατζηγεωργίου για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Ν. Κίου