Ψυχογυιός: Δημιουργία ενός δυναμικού και ενιαίου brand name του τουριστικού προϊόντος της Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ψυχογυιός: Δημιουργία ενός δυναμικού και ενιαίου brand name του τουριστικού προϊόντος της Αργολίδας

Ιούλιος 04, 2018 - 12:48

Παναγιώτης Ψυχογυιός, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πρώτη συνεδρίαση  Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αργολίδας για τον Τουρισμό

 

Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 συνεδρίασε η Επιτροπή Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας. Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής τα στελέχη και οι επαγγελματίες του τουρισμού και των συναφών επαγγελμάτων προχώρησαν στην διαμόρφωση ενός πλαισίου λειτουργίας καθώς και στο προγραμματισμό δράσεων για το 2018.

Στις άμεσες προτεραιότητες της Επιτροπής είναι η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, η αξιολόγηση όλων των παραγόντων που διαμορφώνουν το τουριστικό προϊόν της Αργολίδας προκειμένου να καταρτισθεί άμεσα  ένα  ενιαίο σχέδιο δράσης.

Σκοπός είναι η δημιουργία ενός δυναμικού και ενιαίου  brand name του τουριστικού προϊόντος της Αργολίδας που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη  του κλάδου.

Προκειμένου να  επιτευχθεί ο παραπάνω σκοπός θα καταρτισθεί το επόμενο διάστημα σειρά εκδηλώσεων με στόχο:

Τη συνεχή εκπαίδευση των επαγγελματιών και στελεχών τουριστικών επιχειρήσεων.

Την  ενημέρωση των τουριστικών επιχειρήσεων για τα νέα δεδομένα λειτουργίας και την εναρμόνιση τους με τις νέες τεχνολογίες – καινοτομίες.
Τέλος η Επιτροπή αποφάσισε να συνεδριάζει τακτικά και αποκεντρωμένα σε όλο το γεωγραφικό φάσμα της Αργολίδας προκειμένου να καταγραφούν οι ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής και  οι διαφορετικές ανάγκες του συνόλου των δραστηριοτήτων των επαγγελματιών του τουρισμού.

Για την Επιτροπή Τουρισμού
του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Ψυχογυιός