Παρουσίαση έρευνας από το HHN για τη διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρουσίαση έρευνας από το HHN για τη διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon (φωτο&βίντεο)

Ιούλιος 08, 2018 - 18:26

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 Στον Αρχαιολογικό Χώρο Ασκληπιείου Επιδαύρου (αίθουσα Ξενία), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη  διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon από το Δήμο Επιδαύρου και τρία μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, το Heilbronn University, το American College of Greece/Deree Athens και το University of Novi Sad, παρουσιάστηκαν ,στις 28 Ιουνίου 2018, τα αποτελέσματα μιας μεγάλης έρευνας που διεξήχθη για το σκοπό αυτό.

Στην παρουσίαση αυτή, εκτός από τον Δήμαρχο Επιδαύρου Κωνσταντίνο Γκάτζιο, παρευρέθησαν, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Ιωάννης Γκιόλας , ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Ιωάννης Σαρρής, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου και πλήθος επιχειρηματιών, εθελοντών και πολιτών, ανταποκρινόμενοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία με βάση την επιστημονική έρευνα, συνεπικουρούμενη από την προσωπική γνώση και εμπειρία που κληθήκαμε να μοιραστούμε με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, και να αντλήσουμε πολύτιμα συμπεράσματα για την αναβάθμιση των αθλητικών διοργανώσεων που διεξάγονται στην περιοχή μας. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο ο δήμαρχος Κ. Γκάτζιος https://youtu.be/c4TCvVhDdCU

Βίντεο ο βουλευτής Γ. Γκιόλας https://youtu.be/PFmWv9CATBo

Βίντεο ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Σαρρής https://youtu.be/HnNlMvVfG-A

ArgolidaPortal.gr Παρουσίαση έρευνας από το HHN για το Τρίαθλο Επιδαύρου

ArgolidaPortal.gr Γ. Γκιόλας έρευνα από το HHN για τη διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon

ArgolidaPortal.gr Γ. Σαρρής παρουσίαση έρευνας HHN για τη διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon