Έκθεση φωτογραφίας σπουδαστών/στριών ΔΙΕΚ Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έκθεση φωτογραφίας σπουδαστών/στριών ΔΙΕΚ Ναυπλίου

Ιούλιος 09, 2018 - 10:58

Ολοκληρώθηκε χτες, 8/7 η έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών/στριών του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου στην αίθουσα FOYGARO THE GALLERY NAFPLION. Οι σπουδαστές/στριες του Β΄ εξαμήνου της ειδικότητας Τέχνη Φωτογραφίας, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή κ. Καρατζούλη Ηλία, παρουσίασαν φωτογραφίες με θέμα την αρχιτεκτονική κληρονομιά του Ναυπλίου. Ο τίτλος της έκθεσης ήταν «Ναυπλίου Όψεις».

Η διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στα στελέχη και προσωπικό του πολυχώρου Φουγάρο και προσωπικά στην κυρία Κυριακοπούλου για τη επανειλημμένη ηθική και έμπρακτη υποστήριξη της ειδικότητας Τέχνη Φωτογραφίας του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου. Η υποστήριξη μέχρι σήμερα έχει οδηγήσει στη σύσταση του Ασπρόμαυρου Θαλάμου Φωτογραφίας στις εγκαταστάσεις του Δ.ΙΕΚ όπως επίσης και στην υλοποίηση της έκθεσης φωτογραφίας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους/στις καταρτιζόμενους/ες της ειδικότητας που αφιέρωσαν χρόνο και προσπάθεια για ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες τους και βέβαια, στους εκπαιδευτές κ. Καρατζούλη Ηλία και Καχριμάνη Σαράντο για την καθοδήγησή τους.