Συγκέντρωση για τη μη κατάργηση της ΔΟΥ Κρανιδίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγκέντρωση για τη μη κατάργηση της ΔΟΥ Κρανιδίου

Οκτώβριος 07, 2012 - 18:21

Σήμερα, Σάββατο απόγευμα, έγινε η προγραμματισμένη συγκέντρωση για το πρόβλημα της Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου. Στη συγκέντρωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμιζής, ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Κούστας, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ.κ. Νίκος Παππάς, Μανώλης Φλωρής, Γιάννης Τσαμαδός, Παναγιώτης Μπάζος, Παντελής Πασαλάρης, Χρήστος Μπαλαμπάνης, Ηλίας Βελούδης, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Σφυρής, ο επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Κώστας Σατραβέλας και ο Τοπικός Σύμβουλος Ερμιόνης κ. Χρήστος Δαγκλής. Εκ μέρους των λογιστών οι κ.κ. Δημήτρης Μονάς, Σπύρος Ζόγκας και Βαγγέλης Χατζής. Εκ μέρους του εργατικού κέντρου ο κ. Κώστας Δήμιζας και οι συμπολίτες μας κ. Μάκης Κατσαΐτης και κα Τέτα Ντουνέτα.    
Κεντρικό θέμα στη σύσκεψη ήταν η μετάβαση στο Ναύπλιο για κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου και επίδοσης του ψηφίσματος. Επειδή ο αριθμός των παρισταμένων στη σύσκεψη ήταν μικρός, η τελική απόφαση για τη μετάβαση στο Ναύπλιο και την κατάληψη της Δ.Ο.Υ. θα ληφθεί την Κυριακή (αύριο) το μεσημέρι.
Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση θα γίνει, αν εξασφαλιστεί από τους φορείς και τους δημότες ικανός αριθμός συμμετοχών.