Συλλογή αγαθών για τους πυρόπληκτους από τους κατοίκους του Τολού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλογή αγαθών για τους πυρόπληκτους από τους κατοίκους του Τολού

Ιούλιος 29, 2018 - 23:31

Οι Φορείς και οι κάτοικοι του Τολού στήριξαν ενεργά την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων από το Δήμο Ναυπλιέων καθώς συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος , ο Σύλλογος Επαγγελματιών ασχολούμενων με τον Τουρισμό, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και οι κάτοικοι του Τολού, συγκέντρωσαν από την Τετάρτη 25/07 έως την Παρασκευή 27/07 στο Κ.Ε.Π. Τολού είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την φονική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική την Δευτέρα 23 Ιουλίου. Όλα τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 στο Χώρο του ΔΟΚΟΙΠΑΝ του Δήμου Ναυπλιέων στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης προς ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη αλληλεγγύη μας σε όλους τους πληγέντες.

( Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού, Ανατάσιος Κουγιάς (δ),ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων και Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ, Δημήτρης Μπακέας (κ) και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, Ιωάννης Γεωργιδάκης (α))