Συνελήφθη 39χρονος για μαστροπεία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνελήφθη 39χρονος για μαστροπεία

Οκτώβριος 08, 2012 - 10:50

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας αλλοδαπής για παράβαση της νομοθεσίας «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».

Συνελήφθη, χθες (07-10-2012) το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου, για μαστροπεία.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος κανόνισε επ’ αμοιβή ερωτικό ραντεβού, προάγοντας στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι του χρηματικού ποσού των -400- ευρώ, μία (1) 41χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ουζμπεκιστάν, διευκολύνοντας την ερωτική δραστηριότητα, μεταφέροντας αυτήν σε ξενοδοχείο.
Επιπρόσθετα, στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, καθώς και ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ως μέσα για την διευκόλυνση της μαστροπείας, ενώ στην κατοχή της 41χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο, καθώς και το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.
Ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ σε βάρος της 41χρονης, σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, η οποία θα υποβληθεί αρμοδίως.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ