Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αύγουστος 02, 2018 - 09:32

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας

Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων αποπειρών απάτης

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών απάτης σε βάρος ημεδαπών, που είχαν γίνει την 17.7.2018 και την 18.7.2018, αντίστοιχα, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένας (1) 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκαν δικογραφίες για απόπειρα απάτης.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 24/25.7.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης. Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας (1) 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (27.7.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 75χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε περιβάλλοντα χώρο αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -12- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1,5- έως -2,5- περίπου μέτρων και μικροποσότητα κάνναβης. Επιπλέον, ο 75χρονος κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν .

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (21.7.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) 24χρονοι ημεδαποί, γιατί στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, -18,6- γραμμάρια κάνναβης, -29- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, στις (30.7.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί επιχείρησε να διαρρήξει οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.  

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (27.7.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όταν άγνωστος δράστης προσέγγισε ηλικιωμένο ημεδαπό και με τη χρήση μεταλλικού λοστού και σωματικής βίας, τον ακινητοποίησε και αφού αφαίρεσε χρήματα, στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (23.7.2018) το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης 53χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την  22.7.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διέπραξαν συνολικά δύο (2) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπών σε οικίες, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα κ.α..

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις(21.7.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορίνθου Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και -2- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (21.7.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 23, 26, 34 και 49 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (17.7.2018) το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (17.7.2018) το απόγευμα, στο 106Ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε  μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

 Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (17.7.2018) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 41χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα ένα (1) ζευγάρι υποδήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.  

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (16.7.2018) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 28χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, στην Κόρινθο Κορινθίας, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο αλλοδαπού και κινητό τηλέφωνο ημεδαπού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κρίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (31.7.2018) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (30.7.2018) το πρωί, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο (2) 24χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -11,02- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (28.7.2018) το απόγευμα, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τον Τελωνιακό Κώδικα και τα βεγγαλικά
Συνελήφθη, στις (27.7.2018) το μεσημέρι, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά, και κατασχέθηκαν ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -385- γραμμαρίων και -41- κροτίδες.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (27.7.2018) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, στις (27.7.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (24.7.2018) το απόγευμα, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (23.7.2018) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 22 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν συνολικά -8- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, σε μορφή σοκολάτας, μικροποσότητες κοκαΐνης και τενεμφεταμίνης (MDA), καθώς και τέσσερα (4) αυτοκόλλητα εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (23.7.2018) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (21.7.2018) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -2- περίπου μέτρων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (21.7.2018) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (21.7.2018) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο (2) 36χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (21.7.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα
Συνελήφθη, στις (21.7.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,28 έως 0,70 εκατοστών, -3- πυροκροτητές, -5- φυσίγγια και βραδύκαυστο φυτίλι.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα
Συνελήφθη, στις (21.7.2018) το πρωί, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 59χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, σιδερογροθιά, στιλέτο, με μήκος λάμας -10- εκατοστών, κινητό τηλέφωνο και αντικείμενα που σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (31.7.2018) το απόγευμα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, μία (1) 21χρονη αλλοδαπή και ένας (1) 22χρονος αλλοδαπός, γιατί η 21χρονη κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε και την οποία, όπως προέκυψε, προμηθεύτηκε από τον 22χρονο.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (31.7.2018) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 40 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, στις (30.7.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από αποθήκη ημεδαπού εργαλεία, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.  

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (30.7.2018) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 35χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, στις (28.7.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγη ώρα νωρίτερα επιχείρησε να διαρρήξει όχημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.  

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (27.7.2018) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (27.7.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 48χρονος αλλοδαπός, γιατί σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο καλλιεργούσε πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1- έως -1,5- μέτρων περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (24.7.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, στις (22.7.2018) το βράδυ, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας και της Ομάδας Ασφαλείας Τριφυλίας, δύο (2) 20χρονοι, ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα επιχείρησαν να διαρρήξουν Ιερό Ναό, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, στις (16.7.2018) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, συνολικού μήκους -75- εκατοστών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (16.7.2018) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.