Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων από την ΚΕΔΑΜ σε χωριά του Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων από την ΚΕΔΑΜ σε χωριά του Άργους

Αύγουστος 10, 2018 - 14:33

Εκδηλώσεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα Άργους Μυκηνών, διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ για το φετινό καλοκαίρι.

Το Σάββατο 11 Αυγούστου στην παραλία Κιβερίου στις 10 το βράδυ η Αναστασία Δημητρίου – Νίνου θα τραγουδήσει γνωστά αγαπημένα τραγούδια. Μαζί της είναι: στην κιθάρα και το τραγούδι ο Κώστας Φαλιέρος, στα κρουστά ο Χρήστος Κουτρουφίνης, στο μπουζούκι και το τραγούδι ο Βασίλης Πετρόπουλος, στα πλήκτρα ο Θέμης Ράπτης.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο του  Αχλαδοκάμπου στις 9 το βράδυ, ο illusionist Oscar θα μαγέψει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, σ’ ένα magic show γεμάτο εκπλήξεις.

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στο θεατράκι της πλατείας στο Σκαφιδάκι στις 9 το βράδυ, η θεατρική ομάδα του συλλόγου Πολιτιστική Αργολική Πρόταση θα παρουσιάσει την παράσταση «Τότε που ζούσαμε…» σε σκηνοθεσία Νικόλα Ταρατόρη. Η παράσταση βασίζεται στο θεατρικό έργο του Γιώργου Μανιώτη ¨Το ματς¨.

Υπόθεση:
Ο Γιάννης, ο πατέρας της οικογένειας είναι στο αναπηρικό καροτσάκι. Η μητέρα διεκδικεί αυτό που εκείνη θεωρεί συμφέρον για το γιό της. Οι τσακωμοί ανάμεσα στο γιο και τη μάνα είναι συχνοί και για ασήμαντα πράγματα. Τελικά ο ¨επαναστατημένος¨ γιος αφού πρώτα εγκαταλείπει - μετά από πίεση της μάνας του -την κοπέλα που ερωτεύεται, παντρεύεται τη Ζανέτα, κάνει μαζί της δύο παιδιά κι έτσι δεν χαλάει το ρυθμό του καθωσπρεπισμού.
Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

 Με  εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
     Πέτρος Διολίτσης