Σύσκεψη στο Άργος για μέτρα λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύσκεψη στο Άργος για μέτρα λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς

Αύγουστος 10, 2018 - 17:14

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους Μυκηνών, λόγω αυξημένου κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο υπό την προεδρία του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.
Συμμετείχαν  η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κατερίνα Μπόμπου ,ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Δούρος,ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Γκαβούνος , ο Γεν. Γραμματέας ΄Αργους Μυκηνών Βαγγέλης Κομπόσης , η Διοικητής του Α.Τ.  Άργους  Αρετή Δεμοίρου,  ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Άργους Ανδρέας Καπουράλος, ο οδηγός  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Δημήτριος Καπαρέλος και ο Γεώργιος Βούρδουλας από την  Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.
Σκοπός της σύσκεψης ήταν να ληφθούν πρόσθετα μέτρα πρόληψης και ενίσχυσης του μηχανισμού της δασοπυρόσβεσης λόγω της επικινδυνότητας εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν το τριήμερο και μετά από σχετικό σήμα που έχει ληφθεί από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.
Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε η ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων, η ενίσχυση των ομάδων πυρασφάλειας και να υπάρχει επιφυλακή σε όλα τα μηχανήματα του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ο Δήμος απευθύνει έκκληση στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην ανάβουν φωτιές, να μην κάνουν εργασίες που προκαλούν σπινθήρες, να μην αφήνουν ξερά χόρτα από κλαδέματα στους δρόμους και όταν αντιληφθούν πυρκαγιά να ενημερώσουν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος).

Βίντεο https://youtu.be/wTEYWlmMOO4

ArgolidaPortal.gr Σύσκεψη στο Άργος για μέτρα λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς