Έκθεση του Κωνσταντίνου Δημούλη στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έκθεση του Κωνσταντίνου Δημούλη στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Αύγουστος 12, 2018 - 15:20

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Έκθεση με θέμα τα σαράντα χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας με τους τρεις κύκλους  ζωής του Αναπλιώτη καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Δημούλη, εγκαινιάσθηκαν στην Αίθουσα του «ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ» στο Ναύπλιο το Σάββατο 11 Αυγούστου.
Τον καλλιτέχνη τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ναυπλιέων  Δημήτρης Κωστούρος, η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος, η πολιτευτής Σιόνια Τάνταρου Κρίγγου, ο πρόεδρος του συλλόγου «ο Παλαμήδης» Θεοδόσης Σπαντιδέας.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι: από 11 Αυγούστου 2018 έως 20 Αυγούστου 2018
Ώρες επισκέψεως, καθημερινά 20.00 - 24.00 μ.μ.είσοδος ελεύθερη.

Ο Κωνσταντίνος Χρ. Δημούλης γεννήθηκε στην Πρόνοια Ναυπλίου.
Έλκει την καταγωγή του, από την μεριά του πατέρα του, από το Ράφτη Αρκαδίας, πράγμα που τον επηρέασε βαθιά στην καλλιτεχνική του πορεία ως προς την ξυλογλυπτική, στο καλλιτεχνικό ζωντάνεμα του άγριου ξύλου.
Είναι αυτοδίδακτος καλλιτέχνης και νοιώθει πολύ περήφανος γι' αυτό. Χρησιμοποιεί ποικίλες τέχνες, όπως: ελαιογραφία, μαρμαρογλυπτική και ξυλογλυπτική.
Με εφόδιο το ταλέντο του και μέσα από την δική του καλλιτεχνική ματιά, με μεράκι και πολύ δουλειά, βρέθηκε στα μονοπάτια της τέχνης, με πολλές αξιώσεις.
Τα έργα του είναι συνυφασμένα με την ποιότητα της δουλειάς του.
Ο δρόμος της τέχνης του, σαράντα χρόνια τώρα, πάντα ανηφορικός με εκπλήξεις και στιγμές απίστευτης χαράς και δημιουργίας. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/MeADsFFkyB4

 

ArgolidaPortal.gr Έκθεση του Κωνσταντίνου Δημούλη στο Ναύπλιο