Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αύγουστος 13, 2018 - 12:18

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθησαν,στις (12.8.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας από 20 έως 34 ετών, γιατί κατείχαν ένα πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (11.8.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (10.8.2018) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους  από 1 έως 1,65 μέτρα περίπου και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,5- γραμμαρίων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, στις (10.8.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 49χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε -102- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (12.8.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -6,9- γραμμαρίων κι έναν (1) τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (11.8.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, δύο (2) ημεδαποί, ένα (1) 21χρονος και μια (1) 23χρονη, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, σε άλλη τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, διέρρηξαν κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσαν έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους.   

Εξιχνίαση μίας (1)  περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε φορτηγό ημεδαπού, που είχε γίνει την 8.8.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 44χρονης ημεδαπής, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό της.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (12.8.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τέσσερα (4) δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (11.8.2018) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους -11,05- γραμμαρίων και δύο (2) τσιγαριλίκια κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (10.8.2018) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -10,06- γραμμαρίων, καθώς και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξιχνίαση δύο (2)  περιπτώσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, σε επιχείρηση και σε Δημόσια Υπηρεσία, αντίστοιχα, που είχαν γίνει την 9.8.2018, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 31χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθη, στις (10.8.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε, μαζί με άγνωστο συνεργό του, εταιρεία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα και ηλεκτρονική συσκευή. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μία (1) 45χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.