Στο Ναύπλιο για την έκθεση του Κωνσταντίνου Δημούλη ο Καμπόσος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στο Ναύπλιο για την έκθεση του Κωνσταντίνου Δημούλη ο Καμπόσος (φωτο&βίντεο)

Αύγουστος 15, 2018 - 19:39

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την έκθεση που παρουσιάζεται στο Βουλευτικό, με θέμα τα σαράντα χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας του Αναπλιώτη καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Δημούλη, επισκέφτηκε ο δήμαρχος ΄Αργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος την Τρίτη το βράδυ.

Ο δήμαρχος συνεχάρη το φίλο του καλλιτέχνη και αφού για ώρα περιηγήθηκε την έκθεση εντυπωσιασμένος του είπε: “Εξαιρετική  δουλειά, τα έργα είναι εκπληκτικά. Μου πρόσφεραν μια ψυχική ευφορία . Εύγε!
Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να θαυμάσω την δουλειά σου. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και  να συνεχιστεί το δημιουργικό σου έργο. “

Η διάρκεια της έκθεσης είναι: από 11 Αυγούστου 2018 έως 20 Αυγούστου 2018
Ώρες επισκέψεως, καθημερινά 20.00 - 24.00 μ.μ.είσοδος ελεύθερη.

Ο Κωνσταντίνος Χρ. Δημούλης γεννήθηκε στην Πρόνοια Ναυπλίου.
Έλκει την καταγωγή του, από την μεριά του πατέρα του, από το Ράφτη Αρκαδίας, πράγμα που τον επηρέασε βαθιά στην καλλιτεχνική του πορεία ως προς την ξυλογλυπτική, στο καλλιτεχνικό ζωντάνεμα του άγριου ξύλου.
Είναι αυτοδίδακτος καλλιτέχνης και νοιώθει πολύ περήφανος γι' αυτό. Χρησιμοποιεί ποικίλες τέχνες, όπως: ελαιογραφία, μαρμαρογλυπτική και ξυλογλυπτική.
Με εφόδιο το ταλέντο του και μέσα από την δική του καλλιτεχνική ματιά, με μεράκι και πολύ δουλειά, βρέθηκε στα μονοπάτια της τέχνης, με πολλές αξιώσεις.
Τα έργα του είναι συνυφασμένα με την ποιότητα της δουλειάς του.
Ο δρόμος της τέχνης του, σαράντα χρόνια τώρα, πάντα ανηφορικός με εκπλήξεις και στιγμές απίστευτης χαράς και δημιουργίας. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/P6g6MvnFRDY

 

 

ArgolidaPortal.gr ο δήμαρχος Δ. Καμπόσος στην έκθεση του Κωνσταντίνου Δημούλη στο Ναύπλιο