Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι πλέον ίδια

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι πλέον ίδια

Αύγουστος 28, 2018 - 17:26

φωτογραφία eurokinissi Γιώργος Κονταρίνης

Δήλωση του προέδρου των Ανεξαρτήτων  Ελλήνων και Υπουργού  Εθνικής  'Αμυνας Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντησή του με την επικεφαλής του Ν.Ε.Ο. Κατερίνα Παπακώστα:

Σήμερα συναντηθήκαμε με την Πρόεδρο του Ν.Ε.Ο. Κατερίνα Παπακώστα. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι έχουμε μια στενή συνεργασία και μια κοινή πορεία επί πάρα πολλά χρόνια, ξεκινώντας από κοινές ιδεολογικές καταβολές στη Νέα Δημοκρατία, όταν η Νέα Δημοκρατία δεν είχε ακόμα μετατραπεί σε ένα νεοφιλελεύθερο ακροδεξιό μόρφωμα, με τους υβριστές του Καραμανλή και εκείνους που την πολέμησαν ακόμα και στην εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι πλέον ίδια.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ γεννηθήκαμε στα χρόνια του αγώνα κατά των μνημονίων. Το Ν.Ε.Ο. είναι πλέον μια πραγματικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Σε αυτή την περίοδο που τα μνημόνια τελείωσαν και πλέον ο ελληνικός λαός χτίζει μια νέα πορεία, ξεκινήσαμε μια διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε σε μία προγραμματική σύγκλιση. Είναι σημαντικό ότι αυτό γίνεται την περίοδο που ο Πρωθυπουργός της χώρας καλεί το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων σε μία εθνική προσπάθεια.