Με σφραγίδα Τατούλη γίνεται πραγματικότητα το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με σφραγίδα Τατούλη γίνεται πραγματικότητα το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης

Σεπτέμβριος 12, 2018 - 12:42

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

«Κατακτούμε έναν ακόμη απαιτητικό στόχο προς όφελος των πολιτών, με την επιτυχή υποβολή του φακέλου του αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης στο πρόγραμμα Αλιείας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπερψήφιση της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας και το Δήμο Τριφυλίας, από το Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018.

«Το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα έγινε πραγματικότητα μετά τη σοβαρή, υπεύθυνη και σκληρή δουλειά μας και την άριστη συνεργασία μας με τη Δημοτική αρχή Τριφυλίας» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ευχαρίστησε προσωπικά το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαραθόπολης κ. Γεώργιο Μίγγα για την πολύτιμη συνεργασία, αλλά και γιατί «μαζί με την περιφερειακή αρχή ποτέ δεν κάμφθηκαν από τις «τεχνητές» και αήθεις επιθέσεις αυτών που ποτέ δεν ασχολήθηκαν με το έργο και παρέμειναν προσηλωμένοι στο στόχο τους».

Ο κ. Τατούλης επεσήμανε ότι με το έργο αυτό η περιφερειακή αρχή αποδεικνύει για ακόμα μια φορά περίτρανα ότι έχει την ικανότητα να πετυχαίνει μεγάλους στόχους, καθώς όπως δήλωσε «λύσαμε ανυπέρβλητα μέχρι χτες προβλήματα, συνεννοηθήκαμε με τη Διαχειριστική αρχή του Αλιείας και υποβάλλαμε το έργο, ούτως ώστε να μπορέσει να υλοποιηθεί. Πετύχαμε αυτό που πολλοί, είτε το υποσχέθηκαν, είτε το προσπάθησαν, χωρίς ποτέ να το καταφέρουν».

«Ικανοποιούμε ένα αίτημα δεκαετιών της περιοχής και εξασφαλίζουμε τις 100 περίπου οικογένειες αλιέων της περιοχής» δήλωσε ακόμη ο κ. Τατούλης και χαρακτήρισε «τιμή της αυτοδιοίκησης και της δημοκρατίας το αποτέλεσμα αυτό, γιατί απέδειξε ότι στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις. Δεν μπορεί η αυτοδιοίκηση να προσδοκά χρίσματα και στηρίξεις. Απευθύνεται πρώτα και κύρια στους πολίτες, προκειμένου να διατηρήσει τον αυτοτελή συνταγματικό χαρακτήρα της».