Τρίπολη - Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τρίπολη - Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο

Σεπτέμβριος 18, 2018 - 11:00

Καταδίωξη των ληστών - Μπλόκα στην Αργολίδα - Το χρονικό της ληστείας όπως το έζησε αυτόπτης μάρτυρας.

Tρεις άνδρες κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια μπούκαραν το πρωί της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό κσμηματοπωλείο της Τρίπολης στην πλατεία Αγίου Βασιλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, τρία άτομα μπήκαν σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο ακριβώς κάτω από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου, προτάσσοντας όπλο τύπου καλάσνικοφ. Τελικά διέφυγαν με τη λεία τους, άγνωστη ως αυτή την ώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία καταδίωξε τους ληστές.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι τρεις ληστές εκατέλειψαν το λευκό όχημα μάρκας Seat στο οποίο επέβαιναν και επιβιβάστηκαν σε τζιπ χρώματος μαύρου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν στηθεί μπλόκα στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, περίπου στις 10:00, ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο, αυτοκίνητο λευκό σταμάτησε απέναντι από το κοσμηματοπωλείο. Δύο ή τρία άτομα κατέβηκαν, ο ένας φορούσε κουκούλα και κρατούσε όπλο. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, οι ληστές χτύπησαν τον κοσμηματοπώλη στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης με ασθενοφόρο. Το θύμα το εντόπισε επιχειρηματίας από παρακείμενο κατάστημα, αιμόφυρτο, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Όλα έγιναν μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών.

http://www.arcadiaportal.gr/news/enopli-listeia-me-kalasnikof-se-kosmima...