Ο Διομήδης Άργους γιόρτασε τα 35 χρόνια του στο handball (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Διομήδης Άργους γιόρτασε τα 35 χρόνια του στο handball (φωτο&βίντεο)

Σεπτέμβριος 18, 2018 - 11:28

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και νοσταλγίας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος η επετειακή εκδήλωση του Διομήδη Handball, για τα 35 χρόνια ιστορίας του τμήματος.

Η Διοίκηση του Διομήδη τίμησε και βράβευσε, όλους όσοι πρωτοστάτησαν από το 1984 έως και σήμερα, σε μια βραδιά έντονων συναισθημάτων και ευγνωμοσύνης. Πλήθος κόσμου, φίλων και συνεργατών του συλλόγου, πλημμύρισε από νωρίς την αίθουσα και καταχειροκρότησε όλους τους συντελεστές της ιστορίας των Λύκων.

Η πρώτη ομάδα του 1984-1985, παλιοί και νέοι προπονητές, πρόεδροι, έφοροι, συνεργάτες και παίκτες των Λύκων, που διέπρεψαν μέσα στην 35ετία του τμήματος handball, ήταν όλοι εκεί.

Μνήμες ξύπνησαν μέσα από βίντεο που προβλήθηκε κατά την εκδήλωση, και δεν έλειψαν τα δάκρυα χαράς, αλλά και λύπης, από τους παρευρισκόμενους, καθώς ο ιστορικός σύλλογος έχει περάσει πολλές περιόδους σκαμπανεβάσματος, μέχρι να εδραιωθεί στους κορυφαίους της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Παρόντες στηv όμορφη εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ ,Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ ,Κώστας Γκαντής, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κρίγγος, Κατερίνα Μπόμπου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης, ο πρόεδρος Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Βαγγέλης Τζαβέλλας ,ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής παιδείας, Παναγιώτης Σκούφης, ο τέως δήμαρχος Άργους και πρώην πρόεδρος του Διομήδη, Δημήτρης Πλατής , η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, η αντιπρόεδρος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, Δέσποινα Δαμασκηνού, καθώς και μέλη φορέων της Αργολίδας.

Στην εκδήλωση έγινε και η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας των Λύκων για τη φετινή σεζόν 2018-2019, καθώς και της επετειακής κάρτας διαρκείας για τα 35 χρόνια του Διομήδη. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο στιγμιότυπα από την εκδήλωση https://youtu.be/D1AQOCGV0Ow

Βίντεο ο αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος https://youtu.be/hTRIL-Kljt4

Βίντεο ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής https://youtu.be/5st57fWBT9w

Βίντεο ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος https://youtu.be/fzS4EfnMoHM

Βίντεο ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Πλατής https://youtu.be/CVIOMtI9hF4

Βίντεο ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ  Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός Βαγγέλης Τζαβέλλας https://youtu.be/JRZ8PeGYpM8

 

ArgolidaPortal.gr Ο Διομήδης Άργους γιόρτασε τα 35 χρόνια του στο Χάντμπολ

ArgolidaPortal.gr Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος στην εκδήλωση του Διομήδης Άργους 35 χρόνια handball

ArgolidaPortal.gr Ο Κώστας Γκαντής στην εκδήλωση του Διομήδης Άργους 35 χρόνια handball

ArgolidaPortal.gr Ο Δημήτρης Κρίγγος στην εκδήλωση του Διομήδης Άργους 35 χρόνια handball

ArgolidaPortal.gr Ο Δημήτρης Πλατής στην εκδήλωση του Διομήδης Άργους 35 χρόνια handball

ArgolidaPortal.gr Ο Βαγγέλης Τζαβέλλας στην εκδήλωση του Διομήδης Άργους 35 χρόνια handball