Τάσος Τόκας: 5 χρόνια με τη ΝΕΔΥΠΕΡ - Η προσπάθεια συνεχίζεται

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τάσος Τόκας: 5 χρόνια με τη ΝΕΔΥΠΕΡ - Η προσπάθεια συνεχίζεται

Σεπτέμβριος 20, 2018 - 14:40

Tέλος Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 5 χρόνια από την ίδρυση της παράταξής μας.
Το 2013, μαζί με αρκετούς συμπατριώτες μας, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε τη ΝΕΔΥΠΕΡ από την αγάπη μας για τον τόπο και την πίστη ότι ο Δήμος Ερμιονίδας μπορεί να χαράξει μια νέα, δυναμική πορεία.
Στα, έως τώρα, τέσσερα χρόνια  της 5ετούς δημοτικής περίοδο 2014-2019,   πιστεύουμε πως εκπροσωπήσαμε   τους δημότες που μας εμπιστεύθηκαν  αφού μέσα  από τις τοποθετήσεις και τις παρεμβάσεις μας πετύχαμε πολλά. Και όχι μόνο δώσαμε το στίγμα μας αλλά η φωνή μας ήταν δυνατή και πεντακάθαρη.
Σήμερα, ακόμα πιο δυνατοί, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να υπηρετούμε  τον κάθε κάτοικο αυτού του τόπου, τον επαγγελματία,  τον εργαζόμενο,  το συνταξιούχο, τη νεολαία, τον άνεργο, τον άνθρωπο και τις ανάγκες του πρώτα απ' όλα!
Η συνεργασία όλων των προοδευτικών και υγιών δυνάμεων αυτού του τόπου είναι απαραίτητη για την  αλλαγή στα δημοτικά πράγματα του δήμου μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο, ενώνοντας τις δυνάμεις της κοινωνίας σε μια κοινή προσπάθεια για την επόμενη μέρα του δήμου μας.
Τάσος Τόκας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ