Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στα δικαστήρια (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στα δικαστήρια (φωτογραφίες)

Οκτώβριος 15, 2012 - 11:03

φωτογραφία eurokinissi

Από protothema.gr - φωτογραφίες eurokinissi- Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός του περιστατικού που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί μέσα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όταν μια τσιγγάνα άρχισε να πυροβολεί εναντίον άλλου τσιγγάνου.

Η άγνωστη γυναίκα πυροβολούσε στο γραφείο της ανακρίτριας στο κτίριο 9 της Ευελπίδων.
Από τους πυροβολισμούς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ακόμη ένας τραυματίστηκε στο πόδι. Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι στο γραφείο της ανακρίτριας είχε μεταφερθεί ομάδα τσιγγάνων οι οποίοι εμπλέκονταν σε υπόθεση θανάτου ενός παιδιού. Η γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε το δολοφόνο του 14χρονου παιδιού της, μπροστά στα μάτια της ανακρίτριας. Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει δεκαπέντε κάλυκες από το σημείο των πυροβολισμών.

Το τσιγγανόπουλο είχε χάσει τη ζωή του μέσα σε καταυλισμό ενώ παιδιά «έπαιζαν» με τα όπλα των γονέων τους.

Πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στα δικαστήρια. Δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι και όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο κτίριο δεν επιτρέπεται να αποχωρήσουν.

Επί τόπου έχουν μεταφερθεί ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι άγνωστο πώς πέρασε όπλο μέσα στα κτίρια της Ευελεπίδων, δεδομένου ότι όλοι οι εισερχόμενοι στα δικαστήρια περνούν από έλεγχο και τα αντικείμενά τους ελέγχονται από ανιχνευτή μετάλλων.www.protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
EUROKINISSI