Κάηκε 80χρονος στην Αρκαδία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κάηκε 80χρονος στην Αρκαδία

Φεβρουάριος 07, 2012 - 10:40

Απανθρακωμένος βρέθηκε 80χρονος στο Καστρί Κυνουρίας μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία στο σπίτι όπου διέμενε. Σώες είναι δύο γυναίκες που σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά διέμεναν μαζί του. Αυτή τη στιγμή η Πυροσβεστική δίνει μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά και σε παρακείμενους χώρους.
Ο άτυχος ηλικιωμένος σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες προσπάθησε να αλλάξει φιάλη υγραερίου και έγινε έκρηξη με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά το σπίτι και να βρεθεί απανθρακωμένος πίσω από την πόρτα, ενώ οι δύο γυναίκες- η αδελφή του και η οικιακή βοηθός που διέμεναν μαζί του κατάφεραν να σωθούν. Ο ηλικιωμένος ήταν πρώην ταξιτζής και το σπίτι του βρισκόταν δίπλα από το σπίτι του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.
Η ενημέρωση της Αστυνομίας Τρίτη 7 Φεβρουαρίου
Πυρκαγιά  – θανάσιμος τραυματισμός ατόμου
Την 6-2-2012/19.30 στο Καστρί Αρκαδίας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε οικία, στην οποία διέμεναν 85χρονος ημεδαπός και η 85χρονη αδελφή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 85χρονος, συνεπεία σοβαρών εγκαυμάτων που υπέστη, ενώ η αδελφή του εξήλθε έγκαιρα της οικίας και δεν τραυματίστηκε. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από κατοίκους του χωριού. Προανάκριση επελήφθη η Π.Υ. Τρίπολης.