Ερμής Κιβερίου - Πόρος 4-0 (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ερμής Κιβερίου - Πόρος 4-0 (φωτο&βίντεο)

Σεπτέμβριος 23, 2018 - 07:57

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με «τεσσάρα» ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της  Α1 Αργολίδας ο Ερμής Κιβερίου, που υποδέχθηκε στο γήπεδο της Λέρνας, τον νεοφώτιστο Πόρο.
Τα γκολ  στο 7' ο Ερμής Κιβερίου κέρδισε πέναλτι ,το κτύπησε ο Βαρβουλέτος απέκρουσε προσωρινά ο Βλάχος, αλλά στην επαναφορά ο  Γιάννος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0.
Νέο πέναλτι κερδίζει ο Ερμής στο 20' σε χέρι του Ζώρα, ο Νικολίτσας το εκτέλεσε και έκανε το 2-0. Στο 35' ο Βαρβουλέτος έκανε το 3-0 και στο 43' ο Νικολίτσας το 4-0.
Δύο αποβολές για την ομάδα του Πόρου, ο Ζώρας στο 20'  και ο Καπετανκωνσταντής στο 88'.

Οι διαιτητές του αγώνα Σιαχάμη Α., Κατσώνας Χ., Αργύρης Ι.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου Θάνος Νταβέλος και ο πρόεδρος του Παναργειακού Αντώνης Λυμπέρης.

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Ντοσίδη

Μετά από δεκατρείς ημέρες στην ΜΕΘ της «Αγίας Όλγας» ο 21 διαιτητής, Νίκος Ντοσίδης, «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο της Ελληνικής διαιτησίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας.
Ο νεαρός ρέφερι Νίκος Ντοσίδης είχε προσβληθεί από ιό που αποδείχτηκε θανατηφόρος, ύστερα από την κατάρρευσή του στα τεστ των διαιτητών Γ' Εθνικής πριν από περίπου δύο εβδομάδες.
Έτσι λοιπόν στο γήπεδo της Λέρνας όπως και σε όλα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Νίκου Ντοσίδη σαν ελάχιστος φόρος τιμής σε ένα νεαρό παιδί που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Άρης Σαβούρδος): Καλαλάς, Κουγιάς, Μίλης, Αντωνιάδης, Γ. Τσιούλος , Νικολίτσας, Γιάννος, Ταμπούρης (77’ Νέζος), Διαμαντής (60’ Ι. Τσιούλος ), Βαρβουλέτος (80’ Καρκαλάτος), Κουτσοδήμος (70’ Μπλάτσος).
ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Κρητικός-Δημόπουλος): Βλάχος, Ράντης, Καπετανκωνσταντής, Κοτσαράς (77’ Γκιώνης), Α.Βλάχος, Ζώρας, Κουβάτσος, Σταύρου, Μούχο (46’ Μητρόπουλος), Ταλαμπέκος, Μπρούσος (65’ Κουβάτσος). (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/UDtCzPjjTpY

ArgolidaPortal.gr 22092018 ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ - ΠΟΡΟΣ 4-0