Μπάσκετ: Πρεμιέρα στη Β' Εθνική για τον Οίαξ Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπάσκετ: Πρεμιέρα στη Β' Εθνική για τον Οίαξ Ναυπλίου

Οκτώβριος 05, 2018 - 16:57

φωτογραφία eurokinissi

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής  την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ο νεοφώτιστος Οίαξ Ναυπλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΣΕ Δούκα.

Δηλώσεις του προπονητή και του αρχηγού της ανδρικής ομάδας μπάσκετ , Χάρη Κουλουριώτη και Δημήτρη Παπαντωνίου, απευθυνόμενοι στους φίλους του Οίαξ Ναυπλίου τόνισαν:

Χάρης Κουλουριώτης - Προπονητής :
«Ξεκινώντας τη νέα σεζόν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες υγεία και να έχουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με γεμάτα γήπεδα.
Όσον αφορά την ομάδα μας, πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και μάλιστα όταν παίζεις εκτός έδρας και απέναντι σε μια ομάδα παραδοσιακά δυνατή.
Ο φετινός Δούκας δείχνει δυνατός με παιδιά έμπειρα αλλά και ταλαντούχα και έναν καλό προπονητή και θέλει να πραγματοποιήσει ένα καινούριο ξεκίνημα μετά τον υποβιβασμό του από την Α2.
Αντίθετα εμείς ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε ότι μας αναλογεί από τον αγώνα αυτό.
Έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία μας!»

Δημήτρης Παπαντωνίου -Αρχηγός :
«Την Κυριακή έχουμε ένα δυνατό παιγνίδι απέναντι σε μια νεανική ομάδα με πολύ καλή έδρα. Μη ξεχνάμε ότι είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος και κρύβει πολλές παγίδες.
Η ομάδα μας είναι έτοιμη και δυνατή να κάνει ένα καλό παιγνίδι και να φύγει από τον Δούκα με το πρώτο της διπλό.
Όσο για το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν προμηνύεται δυνατό και με πολλές ανατροπές, μιας και όλες οι ομάδες είναι καλές και έχουν ενισχυθεί σημαντικά.»

Έγινε η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας μπάσκετ του Οίακα Ναυπλίου!!!
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 2-10-2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου η επίσημη φωτογράφιση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Οίαξ Ναυπλίου.
Οι παίκτες του Χάρη Κουλουριώτη μαζεύτηκαν από νωρίς στο γήπεδο και διασκεδάζοντας τις στιγμές πόζαραν με κέφι στον φωτογραφικό φακό.