Συνδυασμός για την τοπική κοινότητα Μυκηνών: «Μυκήνες η Αναγέννηση»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνδυασμός για την τοπική κοινότητα Μυκηνών: «Μυκήνες η Αναγέννηση»

Οκτώβριος 11, 2018 - 12:53

«Μυκήνες η Αναγέννηση» ανεξάρτητος συνδυασμός για την τοπική κοινότητα Μυκηνών, του δήμου Άργους-Μυκηνών:

ΜΥΚΗΝΑΙΟΙ,
Ο ιστορικός και σε παγκόσμια κλίμακα ξακουστός τόπος μας, βίωσε τα τελευταία 20  χρόνια μέσω των Καποδιστριακών και Καλλικρατικών Δήμων, την απόλυτη στασιμότητα, την απαξίωση και την εγκατάλειψη. Το χωριό μας, οι ΜΥΚΗΝΕΣ μας, αντί να αναδειχτεί και να προστατευτεί ως κόρη οφθαλμού, αντί να γίνει πόλος έλξης ποικιλόμορφων επενδύσεων που θα το καθιστούσαν  έναν ελκυστικό προορισμό τόσο για τους χιλιάδες επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου, όσο και για όσους θα ήθελαν να επισκεφθούν έναν όμορφο οικισμό, καταδικάστηκε σε ολοκληρωτικό  μαρασμό, πέφτοντας θύμα τόσο της άγνοιας και αδιαφορίας, όσο και της έλλειψης πραγματικής βούληση για την επίλυση των προβλημάτων του από τους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής - που ως κριτήριο του  έμπρακτου ενδιαφέροντός τους είναι ο αριθμός των ψήφων κάθε περιοχής.

ΜΥΚΗΝΑΙΟΙ,
Είμαστε λίγοι σε αριθμό, αλλά το όνομα ΜΥΚΗΝΕΣ, είναι γιγαντιαίο. Τώρα, μέσω των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών και τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα Κλεισθένης Ι  (Ν. 4555/2018 – ΦΕΚ 133/Α/19-7-2018), μας δίνεται επιτέλους μια ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Μας δίνεται η δυνατότητα να ακουστεί η φωνή μας.
Μέσω της επικράτησής μας στο Τοπικό Συμβούλιο, η όποια Δημοτική Αρχή προκύψει, θα αναγκαστεί να ασχοληθεί με το χωριό μας. Οι ΜΥΚΗΝΕΣ θα πάψουν να είναι απλά το δεύτερο συνθετικό στον Δήμου Άργους. Οι ΜΥΚΗΝΕΣ θα πάψουν να αναφέρονται απλά ως ιστορική έδρα του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Οι ΜΥΚΗΝΕΣ θα γίνουν πραγματική έδρα του Δήμου, οι ΜΥΚΗΝΕΣ θα διεκδικούν αυτά που πραγματικά αξίζει το τεράστιο όνομά τους.

Σας καλούμε όλους, μακριά από κόμματα και συμφέροντα, να στηρίξετε τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας που θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο για το πραγματικό συμφέρον του χωρίου και το κοινό καλό όλων των ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ.

Οι ΜΥΚΗΝΕΣ πρέπει επιτέλους να πάρουν το μέλλον τους στα χέρια τους κι αυτό μπορούμε να το πετύχουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, ΕΜΕΙΣ, οι ΜΥΚΗΝΑΙΟΙ.
Ιδέες, προτάσεις και οράματα υπάρχουν και είναι υλοποιήσιμα.

Αναμένουμε την ΕΝΕΡΓΗ συμμετοχή σας τόσο σε υποβολή νέων προτάσεων όσο και στην στελέχωση του ψηφοδελτίου μας.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ - ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ιδρυτικά μέλη:
Χριστόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου
Αλεξόπουλος Ευάγγελος του Γεωργίου
Τσετσέκος Αριστοτέλης – Παντελεήμων του Δημητρίου
Αλεξόπουλος Παναγιώτης του Βασιλείου