Μπάσκετ Β Εθνική: Ο Οίαξ Ναυπλίου αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπάσκετ Β Εθνική: Ο Οίαξ Ναυπλίου αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό

Οκτώβριος 12, 2018 - 14:33

2η Αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής την Κυριακή 14/10 και ο Οίαξ Ναυπλίου αγωνίζεται και εμφανίζεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου μπροστά στο κοινό του, με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Πανελευσινιακού.
Ενόψει της 2ης αγωνιστικής ο Μιχάλης Πελεκάνος και o Βοηθός Προπονητή Γιώργος Μπούκουρας, αντίστοιχα , απευθυνόμενοι στους φίλους της ομάδας τόνισαν:

Μιχάλης Πελεκάνος:

Την Κυριακή στην έδρα μας έχουμε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας ο οποίος θα είναι και ο πρώτος στο γήπεδο μας.
Εμείς ερχόμαστε από μια εκτός έδρας ήττα κόντρα στο Δούκα. Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στα λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα ώστε στο παιχνίδι της Κυριακής να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι , πιο βελτιωμένοι και να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο στο φετινό πρωτάθλημα.
Για να το πέτυχουμε αυτό θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου ο οποίος από πέρσι μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι.
Έτσι και φέτος τον θέλουμε διπλά μας να μας δίνει δύναμη έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Γιώργος Μπούκουρας :

Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για αυτό το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιγνίδι . Η ομάδα της Ελευσίνας είναι μια πάρα πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα, που έρχεται από μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Μανδραϊκό. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου και να γίνει ο έκτος μας παίκτης στην προσπάθειά μας αυτή.
Είναι ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι για την ομάδα μας και με την βοήθεια όλων θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την πρώτη μας φετινή νίκη.
Για να το πετύχουμε αυτό θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου ο οποίος από πέρσι μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι.