Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Ερμιόνης Χρήστου Δαγκλή

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Ερμιόνης Χρήστου Δαγκλή

Οκτώβριος 16, 2018 - 20:00

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με συντριβή πληροφορήθηκα τον ξαφνικό θάνατο του φίλου Χρήστου Δάγκλη, Προέδρου της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης, λίγες μέρες  μετά το σαρανταήμερο μνημόσυνο της συζύγου του. Ο Χρήστος Δάγκλης προσέφερε με τη ζωή και το έργο του πολλά και σημαντικά στον αγαπημένο τόπο του την Ερμιόνη και ευρύτερα στην περιοχή. Το ήθος και η εργατικότητά του θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όλων όσοι είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε προσωπικά και να συνεργαστούμε μαζί του για το καλό του τόπου μας.  Στους οικείους του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την δημοτική παράταξη ΝΕΔΥΠΕΡ:
Η παράταξή μας και εγώ προσωπικά είμαστε συγκλονισμένοι από την απρόσμενη είδηση του θανάτου του  Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης  Χρήστου Δάγκλη.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ερμιονίδας, την οποία υπηρέτησε με ζήλο επί σειρά ετών, έχασε ένα σημαντικό άνθρωπο  ο οποίος  είχε μια τεράστια προσφορά σε κοινωνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.
Η μαχητικότητα, η ευγένεια και ο ήρεμος χαρακτήρας του συνέβαλλαν καθοριστικά στην λήψη  σημαντικών αποφάσεων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας  οι οποίες αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
Για τη ΝΕΔΥΠΕΡ
Τάσος Τόκας