Με επιτυχία το τουρνουά street handball που διοργάνωσε ο Διομήδης Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με επιτυχία το τουρνουά street handball που διοργάνωσε ο Διομήδης Άργους

Οκτώβριος 21, 2018 - 07:05

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή μικρών μαθητών, πραγματοποιήθηκε  χθες το πρωί στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος το τουρνουά street handball που διοργάνωσε ο Διομήδης Άργους με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος.
Μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων έφτιαξαν τις ομάδες τους και διασκέδασαν παίζοντας πολύ χάντμπολ, αλλά και με παράπλευρες συναφείς αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Στην εκδήλωση βρέθηκε η ανδρική ομάδα του Διομήδη, αλλά και η ανδρική ομάδα της Εθνικής Ελλάδος, η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται για προετοιμασία στην Νέα Κίο. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους, αλλά και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παίκτες - ινδάλματα του χάντμπολ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο του Διομήδη και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να έχουν τον αθλητισμό ως μέρος της καθημερινότητάς τους, ενώ ευχήθηκε στους μαθητές να καταφέρουν μια μέρα να φτάσουν και αυτοί να κληθούν στην Εθνική ομάδα.
Θερμές ευχαριστίες προς τον Διομήδη και τον Αντιπεριφερειάρχη εξέφρασαν και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ανδρών Γιάννης Αρβανίτης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Χαλκίδης, τονίζοντας την τεράστια δουλειά που κάνει ο σύλλογος του Άργους στις ακαδημίες του, αλλά και στην προβολή του αθλήματος.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Ελένη Παναγιωτοπούλου. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/98Q65R2fXYw

 

ArgolidaPortal.gr