Γ Εθνική: Παναργειακός - Παναρκαδικός 2-0 (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ Εθνική: Παναργειακός - Παναρκαδικός 2-0 (φωτο&βίντεο)

Οκτώβριος 27, 2018 - 20:32

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Παναργειακός δεν δυσκολεύτηκε ,στο Άργος,  να νικήσει με σκορ 2-0 τον Παναρκαδικό στο παιχνίδι για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Καθοριστική στιγμή στην εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ  του Μπουντόπουλου (φωτο) στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου κάτι που έπαιξε τον ρόλο του στην συνέχεια.

Το γκολ αυτό βοήθησε την Αργολική ομάδα να αυξήσει την πίεση της στα πράσινα καρέ στην επανάληψη με τον Μπουντόπουλου στο 68' να έχει διπλό δοκάρι σε φάση διαρκείας και τον Γιώργο Καδά στο 74' να κάνει το τελικό 2-0 σκοράροντας κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Να σημειωθεί ότι στα μέσα του δεύτερου μέρους ο Αρκάς Θοδωρής Μπούτας τραυματίστηκε στο γόνατο βγαίνοντας με αναγκαστική αλλαγή.

Παναργειακός (Γ. Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Παναγιώτου, Μπούτας, Παπαιωάννου, Μπριλάκης, Κυριακόπουλος, Καλύβας, Μαρίνης, Συρεγγέλας, Μπουντόπουλος, Καδάς.

Παναρκαδικός (Α. Μαυρέας): Ψυχογιός, Κανναβέτας, Στρέμπας, Σεντεμέντες, Σπίντζος, Κασάπης, Μουλιάτος, Τσιώλης, Βίγκνιεβιτς, Λυμπερόπουλος Ν., Σβίγγος. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο στιγμιότυπα και τα γκολ https://youtu.be/sCUUxkW2j5Y

Βίντεο δηλώσεις του  προπονητή του Παναργειακού Γ. Αντωνόπουλου  https://youtu.be/RMbqETsJSXY

ArgolidaPortal.gr Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 2-0

ArgolidaPortal.gr Δηλώσεις προπονητής Γ. Αντωνόπουλος Παναργειακός - Παναρκαδικός 2-0