Οίαξ Ναυπλίου: Να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο μας σερί

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οίαξ Ναυπλίου: Να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο μας σερί

Νοέμβριος 03, 2018 - 10:09

Τι δήλωσαν για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Α.Ο. Παγκρατίου οι Χάρης Κουλουριώτης και Φάνης Κουμπούρας!
 

Εντός έδρας αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής δίνει η ομάδα μας, καθώς φιλοξενεί την Κυριακή 4/11/2018 και ώρα 17:00 τον Α.Ο. Παγκρατίου.
 

Ο προπονητής μας Χάρης Κουλουριώτης και ο παίκτης μας Φάνης Κουμπούρας, στις σύντομες δηλώσεις τους,δίνουν το στόχο της ομάδας μας για το παιχνίδι της Κυριακής και «Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο ξανά και να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα ωραίο παιχνίδι» τονίζει τελειώνοντας ο Φάνης Κουμπούρας.

4η αγωνιστική ΟΙΑΞ - Παγκράτι
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Image

Χάρης Κουλουριώτης - Προπονητής

Ύστερα από τη διακοπή του πρωταθλήματος θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο μας σερί.

Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή, που αποτέλεσε και την ευχάριστη έκπληξη του Κυπέλλου Ελλάδος φτάνοντας να παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Έχουμε δουλέψει σκληρά αυτές τις 15 μέρες και περιμένουμε να έχουμε και πάλι ένα κατάμεστο γήπεδο και ο έκτος παίκτης της ομάδας μας να μας σπρώξει σε άλλη μια νίκη.

 
 
Image

Φάνης Κουμπούρας - Παίκτης

Έχουμε αγώνα ξανά μετά από μια εβδομάδα διακοπής και περιμένουμε να συνεχίσουμε τις δύο τελευταίες καλές μας εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με νίκη.

Θα παίξουμε το δεύτερο εντός έδρας παιγνίδι μας, με μια ομάδα, που βάση αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο είναι από τις πιο φορμαρισμένες αυτή την στιγμή.

Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο ξανά και να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα ωραίο παιχνίδι.