Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Κύριε Καμπόσε ο πολιτικαντισμός σας βλάπτει σοβαρά την κοινωνία μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Κύριε Καμπόσε ο πολιτικαντισμός σας βλάπτει σοβαρά την κοινωνία μας

Νοέμβριος 05, 2018 - 20:32

Ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Τ.Ο Αργολίδας:

Κύριε Καμπόσε ο πολιτικαντισμός σας βλάπτει σοβαρά την κοινωνία μας

Ένα πολιτικό παράξενο της εποχής μας είναι ο δήμαρχος του μεγαλύτερου και ιστορικότερου δήμου του νομού μας. Ο κ. Καμπόσος παρουσιάστηκε στο πανελλήνιο ως ο πολέμαρχος της Μακεδονίας. Υποστηριχτής εθνικών ιδεών και αντικομμουνιστής. Κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που είναι η παράταξη της ΝΔ. Μετά από κάποιες “θερμές και πολιτικά επικίνδυνες” κατ΄αυτούς, δηλώσεις που αφορούσαν τον δήμαρχο Θεσ/κης ο κ Καμπόσος λούφαξε. Ανασκεύασε και σαν καλός δηλωσίας μετανοίας προσπάθησε να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα αντί να δείξει ανδρισμό και να υποστηρίξει τις απόψεις του μέχρι τέλους. Η διαγραφή του ήρθε εντός ολίγων λεπτών. Μεγαλοστελέχη της ΝΔ που μάλιστα ανήκουν στην “σκληρή” πτέρυγα (εδώ γελάμε) της κεντροδεξιάς παράταξης όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης τον άδειασαν και στράφηκαν με προσβλητικές δηλώσεις εναντίον του.

Λίγους μήνες νωρίτερα όμως ο κ. Καμπόσος ευρισκόμενος τον περασμένο Φεβρουάριο στην εξέδρα του Μακεδονικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα,διαρρηγνύει τα ιμάτια του εναντίον του Πάνου Καμμένου και του κόμματος των ΑΝΕΛ. Προδότες τους ανέβαζε, ξεφτίλες τους κατέβαζε. Άλλα όμως έλεγε μπροστά στα κανάλια και σε 1,5 εκ συμπολιτών μας και άλλα έπραττε εις βάρος των Αργείων δημοτών. Έτσι το στέλεχος και υποψήφια βουλευτής Αργολίδας των ΑΝΕΛ, η προδότρια κατά τους ντόπιους νεοδημοκράτες, κα. Κατερίνα Μπόμπου ανέβηκε στο θώκο της αντιδημάρχου Άργους την 1η Ιουνίου παίρνοντας το χρίσμα απευθείας από τον κ. Καμπόσο.

Επιστέγασμα του πολιτικαντισμού που διέπει τον κ. Καμπόσο είναι η ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον συνδυασμό του, ενός προσώπου που επί χρόνια βρισκόταν στην προσωπική φρουρά του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας κ. Μανιάτη. Ένα σπλάχνο του παλιού ΠΑΣΟΚ, μια υποψηφιότητα στοχευμένη όπως όλοι καταλαβαίνουν, θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ανθρώπου που επικαλείται το Έθνος, τη δεξιά τον πατριωτισμό και αποστρέφεται την αριστερά και ότι αυτή αντιπροσωπεύει.

Τέτοιοι άνθρωποι που θέλουν να τα έχουν καλά και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα, άνθρωποι που την κωλοτούμπα την κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία από την Νάντια Κομανέτσι, δεν έχουν σχέση με τις πατριωτικές ιδέες. Δεν είναι σε θέση να κουνάνε το δάχτυλο και να μιλούν για αγώνες. Είναι αυτοί που δίνουν εξουσία στο παλιό, που συναγελάζονται με τους καταπιεστές μας και που μπορούν με μεγάλη ευκολία να συνάψουν σχέσεις με τους χειρότερους εχθρούς της πατρίδας. Ο κ. Καμπόσος έδειξε το ποιόν του στην ΔΕΘ, όταν φάνηκε στις πρώτες θέσεις κατά την ομιλία Μητσοτάκη να χειροκροτάει αυτόν που τον διέγραψε και τον διαπόμπευε στο πανελλήνιο. Για μια θέση, για λίγη εξουσία χωρίς ίχνος αυτοσεβασμού και εγωισμού.

Μη έχετε εμπιστοσύνη σε αυτούς που πολιτεύονται με μόνο γνώμονα την καριέρα και το προσωπικό τους συμφέρον.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή

Τ.Ο Αργολίδας