Η ΑΥΡΑ για το ΚΕΜΧ Ναυπλίου: Με ψηφίσματα - επιστολές και επερωτήσεις... δεν «βάφονται αυγά»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η ΑΥΡΑ για το ΚΕΜΧ Ναυπλίου: Με ψηφίσματα - επιστολές και επερωτήσεις... δεν «βάφονται αυγά»

Νοέμβριος 08, 2018 - 21:07

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΑΥ.Ρ.Α. για το ΚΕΜΧ Ναυπλίου:

Γίναμε θεατές τις προηγούμενες μέρες ενός όψιμου ενδιαφέροντος των κ.κ. Γκιόλα - Μανιάτη - Κωστούρου , για την τύχη του ΚΕΜΧ Ναυπλίου. Και δεν μπορούμε , βέβαια , να μην σημειώσουμε ότι οι κ.κ. Μανιάτης - Γκιόλας από την μία ψήφισαν και δημιούργησαν το ΤΑΙΠΕΔ και από την άλλη το ενίσχυσαν.

Πιστοί ,λοιπόν,στην ίδια λογική , οι κ.κ. Κωστούρος – Μανιάτης – Γκιόλας, ότι με ψηφίσματα ,επερωτήσεις και επιστολές , είναι δυνατό να διεκδικηθεί το στρατόπεδο προς όφελος των δημοτών και του Δήμου Ναυπλιέων και των χρονίων αναγκών του ( σχολεία - Πανεπιστήμιο -χώροι άθλησης - διοικητικές υπηρεσίες κτλ.) 

Εμείς αντιθέτως , στην ΑΥ.Ρ.Α., πιστεύουμε ότι με ψηφίσματα-επιστολές και επερωτήσεις... δεν “βάφονται αυγά” και για να περιέλθει ο χώρος του στρατοπέδου στον Δήμο , πρέπει να γίνουν τα εξής :

α. Να προκληθεί ένας ανοιχτός διάλογος με την κοινωνία του Ναυπλίου , έτσι ώστε να προβληματιστούμε στο τί θέλουμε να γίνει αυτή , η τεράστια για τα δεδομένα του Δήμου ,έκταση και να κατατάξουμε και τις ανάγκες – προτεραιότητες.

β. Μέσα από την συμμετοχή των συνδημοτών μας και την καλύτερη κατανόηση των αναγκών μας, θα γίνει η διεκδίκηση των αιτημάτων μας πιο απαιτητική.

Αυτοί είναι οι λόγοι που πιστεύουμε ότι οι κ.κ. Κωστούρος – Μανιάτης – Γκιόλας , αντί να ασχολούνται επικοινωνιακά με το θέμα , όπως και με όλα τα φλέγοντα θέματα του Δήμου (ΤΑΙΠΕΔ-Σκουπίδια) θα έπρεπε να κάνουν το χρέος τους και να προκαλέσουν ένα δημόσιο διάλογο με την συμμετοχή και των αρμόδιων Υπουργών.

Γιατί πιστεύουμε ότι αν δεν διεκδικήσουμε την επίλυση των ζητημάτων αυτών , θα ξαναγίνουμε θεατές στο ίδιο έργο της απραξίας και της αδράνειας και του “εγώ έκανα το χρέος μου”.

Για την Δημοτική Παράταξη : 

οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Παντελής Κοκκινόπουλος

Δημοσθένης Δρούγκας