Διαμαρτυρία από το Σωματείο Εκπαιδευτών οδηγών Αργολίδας (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διαμαρτυρία από το Σωματείο Εκπαιδευτών οδηγών Αργολίδας (φωτο)

Νοέμβριος 09, 2018 - 13:18

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τα μέλη του Σωματείου Εκπαιδευτών Αργολίδας ¨ΑΡΓΕΑΣ¨, την Παρασκευή το πρωί ,πραγματοποίησαν εποχούμενη πορεία διαμαρτυρίας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και στην πόλη του Ναυπλίου, για τη διακοπή εδώ και έξι εβδομάδες των πρακτικών εξετάσεων υποψήφιων οδηγών.

«Μετά από διακοπή των πρακτικών εξετάσεων έξι εβδομάδων και συσσώρευση εκατοντάδων υποψήφιων οδηγών οι σχολές μας έχουν οδηγηθεί σε απώλεια εσόδων και πάγωμα σχεδόν όλων των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων τους. Η κατάσταση αυτή έχει φέρει κλίμα αναστάτωσης στους υποψηφίους οδηγούς οι οποίοι ενώ έχουν καταβάλει χρήματα δεν μπορούν να αποκτήσουν αδεία οδήγησης, κάποιοι μάλιστα από αυτούς έχουν άμεση ανάγκη για την απόκτηση άδειας οδήγησης για επαγγελματικούς λογούς.

ΖΗΤΑΜΕ:

Άμεση καταβολή της αποζημίωσης των εξεταστικών επιτροπών έως ότου ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση όλου του κοινωνικού συνόλου που πλήττεται από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το οποίο είναι σε αναμονή εδώ και 3 χρόνια .

Άμεση ανάρτηση της τελικής μορφής του νομοσχεδίου προς διαβούλευση.

Διαφοροποίηση των εξεταστικών επιτροπών από την κατηγορία των συμπολιτών μας άνω των 74 ετών από τις εξεταστικές επιτροπές των υποψηφίων οδηγών για αρχική χορήγηση διπλώματος π.χ. ειδικές επιτροπές για τους άνω των 74 ετών όπως αναγράφεται και στο σχέδιο νόμου.

Να σταματήσει άμεσα η λασπολογία εναντίον του κλάδου των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών που παρατηρείται εδώ και καιρό από τα ΜΜΕ καθώς και από τα στελέχη του Υπουργείου Μεταφορών & Δικτύων. Με γνώμονα τον λαϊκισμό και την δημιουργία εντυπώσεων της κοινής γνώμης κατακρεουργούν έναν ολόκληρο κλάδο ο οποίος ασκεί λειτούργημα και διασφαλίζει την οδική ασφάλεια .

Την άμεση παρέμβαση του περιφερειάρχη, όπως ο ίδιος μας υποσχέθηκε στην συνάντησή που πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια Πελοποννήσου.» (φωτογραφίες βίντεο © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/nTBn4FrSR_E

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - Διαμαρτυρία από το Σωματείο Εκπαιδευτών οδηγών Αργολίδας ¨ΑΡΓΕΑΣ¨