Παναργειακός - Αστέρας Βλαχιώτη 2-0 (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παναργειακός - Αστέρας Βλαχιώτη 2-0 (φωτο&βίντεο)

Νοέμβριος 11, 2018 - 22:35

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Νίκη για τον Παναργειακό με 2-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη ,στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Ο Παναργειακός δυσκολεύτηκε να βρεί δίχτυα μέχρι το 65΄ όταν σε γύρισμα αμυντικού ο τερματοφύλακας Μάνος δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο Μπουντόπουλος ανενόχλητος έκανε το 1-0. Στο 80' οι φιλοξενουμένοι είχαν ευκαιρία με τον Λεϊμονίτη να ισοφαρίσουν, έδιωξε σε κόρνερ ο Φαρμάκης και στο 85΄ο Μπουντόπουλος θα κάνει το τελικό 2-0.

Στο ημίχρονο ο Παναργειακός τίμησε τον πρώην ποδοσφαιριστή Νίκο Μπατάκο,την τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση της προσφοράς του στο ποδόσφαιρο, έδωσε το μέλος του ΔΣ Γιάννης Κεχαγιάς.

Διαιτητές Ανδριανός Κ.- Κακαφώνης - Ανδριανός Μ. (Αχαΐας)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ. Αντωνόπουλος): Φαρμάκης,Κυριακόπουλος (41’ Ροκάι), Μπριλάκης, Παπαϊωάννου,Παναγιώτου, Μουσταφά (85’ Παιδάκης), Καλύβας, Καρούτης (60’ Γιανίκ), Μαρίνης,Μπουντόπουλος, Συρεγγέλας (78’ Τσιμικλής).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Γ. Κετικίδης): Μάνος, Παναγόπουλος (67′ Χρήστου), Καρνιάτης (65′ Μπερδούσης), Κολιάκος, Κώτσανης, Μπλεβορτάι, Ραμζής, Σαμπατάκος, Αντεσιμπίρ, Φονζάι, Λεϊμονίτης. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο στιγμιότυπα και τα γκολ του αγώνα https://youtu.be/Q7-lxk1L6DI

Βίντεο δηλώσεις του προπονητή του Παναργειακού Γιώργου Αντωνόπουλου  https://youtu.be/pYV4lEkG6kA
Βίντεο δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Βλαχιώτη Γιώργου Κετικίδη https://youtu.be/MG8qtpcrr0I

 

ArgolidaPortal.gr Γ ΕΘΝΙΚΗ// ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 2-0