Πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του κλειστού κολυμβητηρίου Άργους (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του κλειστού κολυμβητηρίου Άργους (φωτο&βίντεο)

Νοέμβριος 12, 2018 - 14:51

φωτογραφία © eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος

«Θεμέλια στο όνειρο των Αργείων έβαλε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος»

Σήμερα Δευτέρα 12/11/2018 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του πρώην Γαλακτοκομικού η τελετή θεμελίωσης του Κλειστού Κολυμβητηρίου Άργους. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι , πρόεδροι Νομικών Προσώπων και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος φανερά συγκινημένος δήλωσε: «Ένα μεγάλο όνειρο γίνεται πράξη από την παρούσα δημοτική αρχή μετά από έναν πραγματικό αγώνα εξοικονόμησης πόρων σε αυτούς τους οικονομικά δύσκολους καιρούς. Το κολυμβητήριο είναι ένα ακόμα έργο πνοής για τον τόπο, για την νεολαία , για τον αθλητισμό. Είμαι σίγουρος πως μαζί θα ολοκληρώσουμε αυτό το σπουδαίο έργο και δεν θα αργήσει η μέρα των εγκαινίων».

Μετά από την ολοκλήρωση του κατασκευαστικού έργου ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο κλειστού τύπου.

Το κτίριο εμβαδού 1.397,04 τ.μ. θα έχει κλειστή δεξαμενή Κολύμβησης διαστάσεων 25,03 Χ 16.00 μ. και βάθος - 2.00 μ. και μια δεξαμενή εκμάθησης διαστάσεων 8,00Χ5,00 μ. και βάθος από -0,30μ. έως -1,00μ. καθώς και κερκίδες 115 θέσεων.

Περιμετρικά του κτιρίου διαμορφώνονται ζώνες πρασίνου, παιδική χαρά, χώροι περιπάτου και υπαίθριοι χώροι στάθμευσης συνολικών θέσεων 26 για οχήματα και 5 θέσεων για μηχανοκίνητα.

Επίσης διαθέτει:

- Αποδυτήρια ανδρών, γυναικών και παιδιών

- Γραφείο Διοίκησης

- Ιατρείο

- Αποθήκη οργάνων-εξοπλισμού

- Κυλικείο

- WC

- χώρο ειδών καθαριότητας-αποθήκη

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ