Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας στολίζει ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας στολίζει ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης

Δεκέμβριος 06, 2018 - 13:14

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», στηρίζοντας το έργο του MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας), στολίζει ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης, με Αστέρια των Ευχών, σε συνεργασία με τις Α/θμια και Β/θμια Σχολικές Επιτροπές Δήμου Αργους-Μυκηνών και την ΚΕΔΑΜ.
Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.30 στην πλατεία Αγίου Πέτρου Αργους, μοιραζόμαστε την δύναμη μιας ευχής και χαρίζουμε το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη!
Προσφέρουμε 2 ευρώ, "αγοράζουμε" ένα αστέρι της ευχής το οποίο τοποθετούμε στο δέντρο και ενισχύουμε την προσπάθεια!
Σε όλη την Ελλάδα, παιδιά με ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους, περιμένουν να πραγματοποιηθεί μια ευχή τους, που θα τα κάνει ευτυχισμένα. Στα 20 χρόνια λειτουργίας της η «Make-A-Wish /Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος» έχει πραγματοποιήσει 1603 ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.
«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως εκπληρώνοντας το όνειρο ενός άρρωστου παιδιού δεν του χαρίζουμε μόνο το χαμόγελο και μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Του δίνουμε τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσει να παλεύει για τη ζωή του. Οι πιο “δύσκολες” ευχές είναι εκείνες που φαίνονται απλές, π.χ. όταν ένα παιδί θέλει ένα κινητό, ένα τάμπλετ . Φροντίζουμε ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του παιδιού να κάνουμε ξεχωριστή εκείνη την ημέρα που θα πραγματοποιήσουμε την ευχή του, δεν πηγαίνουμε απλώς να του δώσουμε αυτό που θέλει. Για μας πιο ενδιαφέρουσες είναι ευχές όπως πχ “θέλω να γίνω πειρατής” ή “θέλω να γίνω πριγκίπισσα” γιατί θέλουν περισσότερη προετοιμασία και δίνουν περισσότερη χαρά» αναφέρει η κα Χαλκία, συντονίστρια ευχών και εθελοντών.
Ελάτε να τα στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, σας παρακαλώ, μη λείψει κανείς! Με μια τόσο μικρή κίνηση, θα δώσουμε τ'οσο μεγάλη χαρά σ' ένα άρρωστο παιδάκι!