Ναύπλιο: Συζητώντας με τους νέους για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο: Συζητώντας με τους νέους για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές!

Δεκέμβριος 07, 2018 - 11:08

Συζητώντας με τους νέους για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές! 7 Δεκεμβρίου 2018, Παρασκευή, ώρα 12.00 Ναύπλιο, Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, αίθουσα «Λήδα Τασοπούλου».

Ο Δήμος Ναυπλιέων και το Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου κινητοποιούν τους νέους σε διάλογο για την Ευρώπη με αφορμή τις Ευρωπαϊκές Εκλογές τον Μάιο του 2019.

Με τη δυναμική φοιτητών από διαφορετικά τμήματα και διαφορετική αφετηρία, Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων της Κορίνθου και Θεατρικών Σπουδών του Ναυπλίου,  θα συζητήσουμε για την Ευρώπη που οι νέοι θέλουν με τους

-       Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη, Εκπρόσωπο Τύπου στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα

-       Θοδωρή Γεωργακόπουλο, Διευθυντή Περιεχομένου του ερευνητικού οργανισμού ΔιαΝΕΟσις.

Από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τμήμα ΠΕΔΙΣ θα συμμετάσχουν στην συζήτηση οι Επίκουροι Καθηγητές

-       Μάνος Παπάζογλου

-       Χάρης Τσιλιώτης.

H διοργάνωση του διαλόγου μας έχει λάβει δημοσιότητα πανευρωπαϊκά στην κεντρική ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης #thistimeimvoting για ενημέρωση και συμμετοχή των Ευρωπαίων πολιτών στις ευρωεκλογές του 2019, https://www.thistimeimvoting.eu/20181207_el_nafplio_elections.

Οι φοιτητές από την Κόρινθο θα μεταβούν στο Ναύπλιο με λεωφορείο του Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων και μπορούν να ενημερώσουν σχετικά τον Επιστημονικό Υπεύθυνο σε φόρμα του τμήματος ΠΕΔΙΣ.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 12.00, στο Ναύπλιο, Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, αίθουσα «Λήδα Τασοπούλου», Ηρακλέους 10.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής και θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα.   https://www.facebook.com/events/749791538709643/