Τάσος Λάμπρου: Ποινικά αδικήματα στην ΔΕΥΑΕΡ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τάσος Λάμπρου: Ποινικά αδικήματα στην ΔΕΥΑΕΡ

Δεκέμβριος 13, 2018 - 09:52

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

''Δήμαρχε Μήπως υπάρχουν κάποιες εξαρτήσεις που δικαιολογούν την εκκωφαντική σιωπή σου;;;;''

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

με το δημοσίευμα του κ. Παύλου Δαγρέ στην Ενημέρωση Πελοποννήσου, σχετικά με απευθείας αναθέσεις και βαρύτατα ποινικά και διοικητικά αδικήματα στην ΔΕΥΑΕΡ, επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες μου, που για πολλοστή φορά τις είχα επισημάνει, για κακοδιαχείριση στην αμαρτωλή ΔΕΥΑΕΡ, για τρελό πάρτι απευθείας αναθέσεων και για λειτουργία παραμάγαζων.

Βλέπε δημοσίευμα κ. Παύλου Δαγρέ στην Ενημέρωση Πελοποννήσου:

DAGRES_1.jpg

DAGRES_2.jpg

 

Κι όμως ο Δήμαρχος κ. Σφυρής είχε το θράσος να με κατηγορεί για όλα αυτά ως συκοφάντη και έφτασε στο σημείο να μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση!!!!!

Σας δημοσιεύω μια, από τις έξι (6) Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, όπου ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ και Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας κ. Παναγιώτης Αποστόλου συμμετέχει στην συνεδρίαση και ψηφίζει υπέρ της απευθείας ανάθεσης ποσού 20.000,00€ συν ΦΠΑ στην εταιρεία «ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ο.Ε.».

Βλέπε Απόφαση 41/2017 της ΔΕΥΑΕΡ:

41_2017_DEYAER.png

Κύριε Δήμαρχε, γιατί μετά από 9 χρόνια Δήμαρχος, δεν «προστάτευσες» τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΕΡ και τους άφησες να υποπέσουν σε κατ’ εξακολούθηση ποινικά, πειθαρχικά και διοικητικά αδικήματα;;;;

Γιατί δεν τους επισήμανες το άρθρο 99 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων;

ΑΡΘΡΟ_99.png

 

Τι είναι αυτό που σε έκανε Δήμαρχε να τηρήσεις σιγή ιχθύος για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα;;;

Μήπως υπάρχουν κάποιες εξαρτήσεις που δικαιολογούν την εκκωφαντική σιωπή σου;;;;

Αναρωτιέμαι και προβληματίζομαι Δήμαρχε, γιατί δεν έκανες τίποτα στο θέμα αυτό, παρ όλες τις συνεχείς καταγγελίες μου περί απευθείας αναθέσεων και κακοδιαχείριση στην ΔΕΥΑΕΡ, με παράλληλη επιβολή χαρατσιών στους Δημότες;;;

Γιατί δεν προστάτεψες τα συμφέροντα των Δημοτών όπως έχεις υποχρέωση να πράξεις, βάση του άρθρου 86 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων;;;

Αφού εσύ έχεις την ευθύνη και είσαι  προϊστάμενος ΟΛΩΝ των υπηρεσιών του Δήμου!!!

Δήμαρχε, με την παράνομη σύνθεση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, το συνολικό ποσό των 6 απευθείας αναθέσεων από την ΔΕΥΑΕΡ στην εν λόγω εταιρεία, υπερβαίνει τις 140.000,00€!!!!

Εσύ Δημήτρη Σφυρή αντί να επέμβεις μετά τις καταγγελίες μου, έβγαινες με θράσος και χωρίς Ντροπή και με κατηγορούσες ως συκοφάντη!!!!

Γι’ αυτές σου τις ενέργειες και τις παραλήψεις Δήμαρχε Σφυρή, σου έχω ετοιμάσει την ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ της ΔΕΥΑΕΡ, που περιέχει όλα τα «πεπραγμένα» της πενταετίας σου και θα κριθεί όχι μόνο από τους Δημότες της Ερμιονίδας αλλά και από την Ελληνική Δικαιοσύνη και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας