Γιάννης Γκιόλας: Επίσκεψη στα έργα του Αναβάλου και σύσκεψη για την πορεία και την επέκταση του δικτύου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιάννης Γκιόλας: Επίσκεψη στα έργα του Αναβάλου και σύσκεψη για την πορεία και την επέκταση του δικτύου

Δεκέμβριος 13, 2018 - 20:59

Κλιμάκιο από την Διεύθυνση της Τεχνικής Υπηρεσίας  του ΥΠΑΑΤ μετέβη την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στην Π. Ε. Αργολίδας.

Το Μικτό Υπηρεσιακό κλιμάκιο περιελάμβανε τους 1.Θαν. Πετρογιάννη. Προιστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών έργων και Αγροτικών υποδομών. 2. Μαρίνα Δελή. Προισταμένη τμήματος Κατασκευών και παρακολούθησης Έργων. 3. Ελένη Αλιακίζογλου. Υπάλληλο Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών σε θέματα απαλλοτριώσεων. 4. Αρετή Ποζαπαλίδου. Συνεργάτης του Γεν. Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών πόρων κου Χαρ. Κασίμη, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας όπου είχαν συνεργασία με την Διευθύντρια Κων. Καχριμάνη και αρμόδιους μηχανικούς και υπαλλήλους της Διεύθυνσης, με κύριο αντικείμενο την πορεία του έργου υλοποίησης των επεκτάσεων του αρδευτικού δικτύου του Αναβάλου στο νομό.

Στην σύσκεψη παρέστη και ο βουλευτής του Νομού Γιάννης Γκιόλας που είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών πόρων κ. Χαράλ. Κασίμη και κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια Υπηρεσία και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αγροτικής πολιτικής και Διαχείρισης κοινοτικών πόρων.
Στη συνέχεια όλη η ομάδα μετέβη και πραγματοποίησε επιτόπια θεώρηση σε συγκεκριμένα σημεία, όπου εκτελείται το εν λόγω έργο, αξιολογώντας και την πορεία όδευσης αυτού.
 Η συνεργασία υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής, συζητήθηκα, ανταλλάχτηκαν απόψεις και υπήρξε πλήρης ταύτιση στον τρόπο επίλυσης ζητημάτων και της προόδου της πορείας του έργου, ώστε να εξελιχτεί αποτελεσματικά και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.