Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους -Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους -Μυκηνών

Δεκέμβριος 14, 2018 - 14:54

φωτογραφία © eurokinissi αρχείο

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 18 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:
1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2018 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
2. Επί του από 13-12-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσιών» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
3. Περί αποδοχής και κατανομής ποσού 104.820,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους – Μυκηνών για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων – εισηγητής ο κ. Π. Σκούφης.
4. Περί ανακλήσεως της υπ’ αριθ. 90/2018 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου - εισηγήτρια η κ. Σ. Νάσαινα.
5. Περί τροποποιήσεως του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Άργους – Μυκηνών - εισηγήτρια η κ. Σ. Νάσαινα.
6. Περί υποβολής αιτήματος στο ΑΣΕΠ για αντικατάσταση διοριστέου κατηγορίας ΔΕ, κλάδου ΔΕ1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ της υπ’ αριθ. 1/780Μ/2008 προκήρυξης του πρώην Δήμου ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ - εισηγήτρια η κ. Σ. Νάσαινα.
7. Περί συμμετοχής του Δήμου Άργους - Μυκηνών σε Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο: "Εκπόνηση μελετών εφαρμογής για το έργο: Κατασκευή αλιευτικού καταφυγίου Ν. Κίου (Β φάση)" – εισηγητής ο κ. Μ. Νταναβάρας.
8. Συλλογική καταπολέμηση του δάκου της ελιάς και αποδοχή της εφαρμογής του Προγράμματος Δακοκτονίας για το έτος 2019 - εισηγητής ο κ. Π. Δούρος.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος
ΚΟΙΝ.:
κ. Γενικό Γραμματέα
κ.κ. Διευθυντές Υπηρεσιών
Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων
Υπεύθυνο Portal Δήμου Άργους - Μυκηνών
ΜΜΕ