Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έρχεται στο Ναύπλιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έρχεται στο Ναύπλιο

Οκτώβριος 27, 2012 - 21:04

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έρχεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με σκοπό να παρουσιάσει το πρόγραμμα σπουδών του αλλά και τη διαδικασία με την οποία μπορεί κάποιος να γίνει φοιτητής σε αυτό. Οι παρουσιάσεις θα ξεκινήσουν από την Καλαμάτα στις 31 Οκτωβρίου στις 6:30 στο ξενοδοχείο Elektra Hotel&spa, την 1η Νοεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση στην Τρίπολη στις 18:30 στο ξενοδοχείο Μαίναλον και στις 2 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο στις 18:30 στο ξενοδοχείο Αμαλία.
Κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι  η αναγνώριση και διαπίστευση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμο προς τα ελληνικά πανεπιστήμια, το πρόγραμμα σπουδών, τα δίδακτρα, στέγαση των φοιτητών και η διαδικασία εισαγωγής. Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για εισδοχή θα είναι σε θέση να το κάνουν επί τόπου, εφόσον το επιθυμούν.
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι επίσημα εγγεγραμμένο στο μητρώο του Υπουργείου Παιδείας, και προσφέρει πλήρως διαπιστευμένο προπτυχιακά προγράμματα (Bachelor Degree), Μεταπτυχιακό (Master Degree) και Διδακτορικό (Ph.D) επίπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε : Γραφείο Εισδοχής admit@euc.ac.cy και 00357-22-713000 & 00357-22-713001 και στις ιστοσελίδες του Πανεπιστημίου
http://www.eoc.org.cy/index.php?id=158

http://www.euc.ac.cy/easyconsole.cfm/id/2053