Τσίπρας: Θα κάνω δεκτές τις παραιτήσεις των ΑΝΕΛ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τσίπρας: Θα κάνω δεκτές τις παραιτήσεις των ΑΝΕΛ

Ιανουάριος 13, 2019 - 14:15

φωτογραφία αρχείου eurokinissi

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πάνο καμμένο. Ζήτησα από τον Καμμένο καθαρές κουβέντες. Τον ευχαριστώ για όσο πετύχαμε αλλά και γτ ανταποκρίθηκε. Παραιτείται από ΥΠΕΘΑ. Θα ζητήσει να τν ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Την έκανα δεκτή. Θα κάνω και άλλες δέκτες οποίος ζητήσει. Στόχος να αποκατασταθεί η θέση της χώρας στα Βαλκάνια», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας για την αποχώριση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. 

«Επί σχεδόν τέσσερα χρόνια είχα μία έντιμη και ειλικρινή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο και είναι γνωστό ότι προερχόμαστε από διαφορετικές πολιτικές οικογένειες» δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, στο Μέγαρο Μαξίμου και το τέλος της συνεργασίας τους στην κυβέρνηση.

Όπως είπε, κατά τη συνεργασία τους, έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια και κατάφεραν να στηρίξουν τους πιο αδύναμους, ενώ άνοιξε ο δρόμος για την καταπολέμηση της διαπλοκής.

Ευχαρίστησε από καρδιάς τον Πάνο Καμμένο για την αναντικατάστατη, όπως είπε, συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια, από τον οποίο, είχε ζητήσει «καθαρές κουβέντες».