Μπάσκετ Β Εθνική: ο Οίαξ Ναυπλίου αντιμετωπίζει τον Παπάγου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπάσκετ Β Εθνική: ο Οίαξ Ναυπλίου αντιμετωπίζει τον Παπάγου

Ιανουάριος 25, 2019 - 15:24

Με εντός έδρας αναμέτρηση ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, με την ομάδα μας να φιλοξενεί  την Κυριακή 27/1 και ώρα 17:00,  στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου τον Α.Σ Παπάγου.

Ο βοηθός προπονητή Διαμαντής Φιλίνης καθώς και ο παίκτης μας Μιχάλης Πελεκάνος, απευθυνόμενοι στους φιλάθλους μας τόνισαν:

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Image

Διαμαντής Φιλίνης –Βοηθός Προπονητή

Επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από δυο εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη. Κάναμε την αυτοκριτική μας και συνεχίζουμε πιο δυνατοί.

Αντιμετωπίζουμε μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες της κατηγορίας,  αυτήν του Παπάγου.

Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο μας.

Να ευχαριστήσω και όσους φιλάθλους μας ακολουθούν  στα εκτός έδρας παιχνίδια και ιδιαίτερα στο τελευταίο στην Κόρινθο που ήταν πάρα πολλοί,  ελπίζοντας  αυτή την Κυριακή να τους κάνουμε χαρούμενους.

Ραντεβού την Κυριακή.

 
 
Image

Μιχάλης Πελεκάνος – Παίκτης

Προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες και  την Κυριακή παίζουμε στην έδρα μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παπάγου.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα ώστε να μπούμε  δυνατά στο παιγνίδι για 40 λεπτά και να πάρουμε την νίκη. Θα χρειαστούμε και  την συμπαράσταση του κόσμου μας όπως το κάνει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και για την συμπαράσταση τους στον προηγούμενο  αγώνα με την Κόρινθο.

oiakasbc.gr